Stiri: Constructii

CC@ONE Properties Invest AG

​CC@ONE Properties Invest AG a încheiat plasamentul privat de 50 de milioane de euro

11.06.2021

​CC@ONE Properties Invest AG, firmă de investiții activă pe plan internațional, a încheiat cu succes plasamentul privat al unui instrument financiar garantat în valoare nominală de 50 de milioane de euro. Societatea a fost înființată de CC Trust AG. Este vorba de o societate de familie cu activitate internațională deținută de antreprenorul elvețian Claudio Cisullo, și One United Properties SA, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din România fondat de antreprenorii români Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu.

Societatea are ca obiectiv atragerea de capital internațional pentru dezvoltarea de proiecte rezidențiale sustenabile ale One United Properties în România.

Un pas important pentru CC@ONE Properties Invest AG

Emisiunea reprezintă un pas important pentru CC@One Properties Invest AG după înființarea sa la sfârșitul anului 2020, cu obiectivul de a atrage investiții de până la 500 de milioane de euro în următorii ani. Sumele subscrise vor fi investite în dezvoltări imobiliare rezidențiale sustenabile aflate în fază de dezvoltare și / sau construcție din portofoliul One United Properties, în România.

Claudio Cisullo, Președinte al Consiliului de Administrație al CC@One Properties Invest și Președinte al Consiliului de Administrație One United Properties declară: „Am fost încântați să primim subscripții de la 22 de investitori elvețieni și internaționali și să încheiem prima noastră strângere de fonduri cu un astfel de succes. Aceasta este confirmarea încrederii în activitatea One United Properties și în noua noastră companie de investiții, care oferă acces direct la o piață europeană în creștere dinamică, precum și o oportunitate de investiții durabile în active reale, premium.”

Potenţialul pieţei imobiliare

Victor Căpitanu, Cofondator One United Properties: „Închiderea cu succes a acestei investiții confirmă nu numai potențialul pieței imobiliare sustenabile din România, ci și încrederea investitorilor internaționali în compania noastră și recunoașterea brandului nostru pe plan extern. Aceste investiții vor contribui la accelerarea planurilor de dezvoltare pentru proiectele noastre rezidențiale.”

Entitatea emitentă este o filială privată înregistrată la Bursa de Valori din Luxemburg. Instrumentul emis este înregistrat la Euroclear și Clearstream.

Citeşte şi One United Properties obţine o finanţare de 50 milioane de euro