Stiri: Stiri

Ce aleg românii pentru amenajarea curții?

03.06.2014

Potrivit Hornbach, românii sunt din ce în ce mai interesaţi în amenajarea curţii, iar trandafirul este pe primul loc în topul preferinţelor clienților. Mai bine de 30% dintre cei care locuiesc la curte aleg să planteze în grădină trandafiri, cei mai căutați fiind cei căţărători.

În ultima perioadă am observat un interes tot mai crescut al românilor pentru amenajarea spaţiilor verzi din jurul casei, trandafirul fiind una dintre cele mai apreciate flori de grădină. Datorită diversităţii şi coloritului variat al acestei specii, dar şi a rezistenţei şi a perioadei mai lungi de înflorire, cererea pentru diferite tipuri de trandafir a devenit tot mai mare, de la an la an – a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Hornbach oferă clienților din toate magazinele sale o zonă special dedicată, în care românii vor putea afla detalii despre creşterea şi îngrijirea plantelor. În plus, clienţii Hornbach au o garanție privind creşterea plantelor. În cazul reclamaţiilor îndreptăţite, banii sunt returnaţi sau produsele sunt înlocuite, pe o perioadă de 12 luni, pentru arbuşti, tufe, copaci sau trandafiri.

În iunie, clienţii Hornbach vor putea afla de la specialişti care sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze pentru o lăcuire profesională, de lungă durată.

Odată cu venirea sezonului cald, pe lângă decorarea grădinii, românii se arată din ce în ce mai interesaţi şi de reamenajarea spaţiilor de recreere, tot mai mulţi dintre aceştia realizând că o protecţie corespunzătoare asigură lemnului şi metalului o durată de viaţă mai lungă, precum şi o rezistenţă mai mare împotriva cariilor, ciupercilor şi a altor dăunători – explică Mugurel – Horia Rusu.

Grupul Hornbach a fost fondat în anul 1877 şi se numără printre liderii de pe piaţa magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa. În țara noastră, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine trei magazine în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti), unul în Braşov şi unul în Timişoara.