Stiri: IT&C

Tarife terminare apeluri iulie 2021

Ce companie de telefonie mobilă oferă cel mai rapid internet?

19.12.2016

Compania de telecomunicații Vodafone România deține cea mai rapidă rețea de telefonie mobilă din România, potrivit testelor efectuate de utilizatorii de telefonie mobilă din țara noastră în ultimele șase luni cu ajutorul aplicației Speedtest furnizate de Ookla.

Astfel, rezultatele a peste 500.000 de teste din al doilea și al treilea trimestru al anului 2016, efectuate de utilizatorii de telefoane mobile din România compatibile cu tehnologia LTE arată că rețeaua Vodafone România oferă cele mai mari viteze de download și de upload, precum și cea mai mică latență în transmiterea datelor.

„Rezultatele testelor au confirmat încă o dată că Supernet 4G+ este cea mai bună rețea din România, oferindu-le utilizatorilor noștri posibilitatea de a beneficia de servicii care se bazează pe cele mai noi tehnologii”, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO al Vodafone România.

De la începutul anului curent și până la ora actuală, compania Ookla a colectat peste 1,14 milioane de teste efectuate de utilizatorii de telefonie mobilă din România folosind aplicația Speedtest pentru a-și verifica performanța conexiunii mobile. Aceste informații colectate arată că, de la începutul anului și până în prezent, Vodafone România are cele mai bune rezultate, cu viteze de download cu cel puțin 15% mai mari decât ale oricărui alt furnizor de telecomunicații mobile de pe piață.