Stiri: Companii

West Gate

Ce companii oferă locuri de muncă la West Gate Career District?

23.04.2015

Campusul privat West Gate Studios organizează în perioada 25-26 aprilie primul târg de joburi desfășurat într-un campus:West Gate Career District. Printre companiile care își vor prezenta ofertele se numără BRD-Groupe Société Générale, Siemens, UniCredit, Renault România și multe altele.

Ţârgul își propune să reunească, sub aceeași cupolă, companii relevante din toate domeniile de activitate, cu scopul de a facilita accesul tinerilor la ofertele disponibile pe piața muncii. Târgul de joburi este precedat de diverse workshop-uri care au loc în perioada 21-24 aprilie în complexul West Gate.

„Ne bucurăm că am putut atrage încă de la prima ediție a West Gate Career District companii din domenii diverse de activitate, de la IT la sistemul medical, care vin cu oferte foarte atractive de internship-uri și au numeroase posturi disponibile”, a declarat Lidia Cîrje, project manager West Gate Career District.

De asemena, companii precum Medicover, Vauban, OC Product, Carestream, Enterprinse Concept, Dr. Leahu – Dental Clinic și Cardul Internațional de Identitate pentru Studenți (ISIC) şi-au anunţat prezenţa la târgul de job-uri.

„West Gate Career District a fost gândit ca un eveniment organizat de și pentru studenți. Sub acest concept, Consiliul Rezidenților a organizat în cei trei ani de funcționare peste 50 de eveniment iar până la finalul anului avem planificate încă zece evenimente”, a declarat Mihaela Cazacu, președintele Consiliului Rezidenților West Gate Studios.