Stiri: Companii

Ce companii vor participa la Pack Expo 2016?

25.08.2016

Cele mai importante companii din industria de packaging vor participa la Pack Expo, expoziţia anului pentru industria de ambalaje şi soluţii de ambalare. Printre acestea se numără Rondocarton, companie specializată în hârtie şi ambalaje. Evenimentul va avea loc în perioada 27-30 septembrie, la Romexpo.

„Firma Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o firma austriacă familială cu tradiţie, fondată în anul 1797.  Onestitatea, gândirea pe termen lung şi utilizarea responsabilă a resurselor ne ajută să construim relaţii de durată cu clienţii, angajaţii şi furnizorii. Din structura noastră organizatorică simplă rezultă rapiditate şi eficientă. Răspunderea antreprenorială este descentralizată şi astfel, într-o mare măsură, fiecărui factor local îi este acordată importanța cuvenită”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Conform acestora, activitatea firmei constă în producerea de ambalaje din carton ondulat, producerea de hârtie pentru industria cartonului ondulat şi colectarea de hârtie şi de ambalaje.

„Fabricile noastre de carton ondulat din Frastanz (Vorarlberg), St. Ruprecht (Steiermark), Budapesta (Ungaria), Apahida/Cluj, Târgovişte (România) şi Istanbul (Turcia) conturează piaţa de profil. Toate activităţile desfăşurate în cadrul firmei urmăresc progresele din domeniu şi încearcă să răspundă cerinţelor actuale ale clienţilor noştri cât mai repede posibil”, a spus sursa citată.

Astfel, fabrica de hârtie din Frastanz (Papierfabrik Frastanz) produce materie primă pentru carton ondulat, 100% pe bază de maculatură şi preia rolul de lider de piaţă în Germania şi Austria, în sectorul sortimentelor Testliner alb şi marmorat.

De asemenea, fabrica de reciclare Zimmermann din Hall, Tirol se ocupă de colectarea, sortarea şi prelucrarea de maculatură pentru revalorificare în fabricile de hârtie.

„Utilizarea celei mai moderne tehnologii în toate fabricile, experienţa de lungă durată şi forţa unei întreprinderi dinamice constituie baza pentru o continuă dezvoltare a fabricilor noastre”, conform reprezentanţilor companiei.