Stiri: Constructii

Ce conferinţe şi seminarii vor avea loc în cadrul CONSTRUCT EXPO?

17.03.2017

În cadrul ediției de anul acesta a târgului CONSTRUCT EXPO, organizat între 23 şi 26 martie, Asociația Producătorilor de Materiale de Construcții din România, în parteneriat cu Romexpo SA, va organiza o serie de conferințe și seminarii pe teme de actualitate din domeniul construcțiilor.

Astfel, în data de 23.03.2017, începând cu ora 10.30, în sala Mihai Eminescu, va avea loc Conferința cu tema Managementul deșeurilor din construcții – prevederi legislative și modalități de aplicare. La conferință sunt așteptați, proiectanți, responsabili tehnici cu execuția lucrărilor de construcții, diriginți de șantier, antreprenori, fabricanți de produse pentru construcții, investitori, reciclatori și salubrizatori.

Pe data de 24.03.2017, începând cu ora 10.30, în Sala Mihail Sadoveanu, va avea loc Masa rotundă- Legislația din domeniul construcțiilor – prevederi cu același obiect, conținute de acte normative diferite. La discuții sunt așteptați reprezentanți ai autorităților, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și patronale din domeniu, proiectanți, antreprenori și fabricanți de produse pentru construcții.

Ultima manifestare din program, din data de 25.03.2017, de la ora 11.00, se intitulează:· ZIUA CULORII și este o manifestare tradițională, ajunsă deja la a-X-a ediție, dedicată viitorilor utilizatori ai produselor de construcții.

“Organizăm aceste manifestări atât pentru conștientizarea publicului, cât și a celor din domeniu, pentru a fi pregătiți în ceea ce privește noile abordări sustenabile ce se aplică și se vor aplica în cadrul UE”, a declarat domnul Claudiu GEORGESCU, președintele APMCR.