Stiri: Companii

Ce destinaţii exotice preferă românii pentru Revelion?

13.10.2015

Românii sunt din ce în ce mai interesaţi de vacanţe în destinații unice, cu zone înconjurate de vegetație luxuriantă și plaje exotice, Mexic&Cuba, Africa de Sud, Zanzibar, Madagascar, Kenya, dar și Singapore&Bali sau Maldive fiind câteva dintre cele mai căutate vacanțe, potrivit agenţiei de turism Paralela 45.

„Romanii rămân impresionați de aceste destinații și nu ezită să ne povestească entuziasmați experiențele unice pe care le trăiesc acolo. Se întorc cu povești deosebite care reușesc să influențeze și pe alți iubitori de călătorii să aleagă asemenea destinații în defavoarea vacanțelor deja cunoscute de români”, declară Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Printre cele mai căutate destinaţii, la ora actuală, se numără Mexic și Cuba. Acestea sunt preferate de cuplurile aflate în luna de miere, dar și pentru surferi sau amatorii de scuba-diving, iar pentru un Revelion în care să se bucure de priveliștea deosebită a insulelor tropicale și facilitățile unei stațiuni moderne, românii plătesc începând de la 2590 euro de persoană.

O altă destinaţie exotică, Madagascar este caracterizată de vegetația luxuriantă, animalele exotice și peisajele care-ți tăie respirația. Fiind visul oricărui naturalist, o vacanță în Madagascar include vizitarea a numeroase parcuri naționale și rezervații. Costul vacanței de Revelion pentru această destinaţie începe de la 2475 euro de persoană.

O altă destinație preferată de români este Africa de Sud: Cape Town, Capul Bunei Speranțe, Johannesburg și Kruger Park sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute atracții turistice incluse în itinerariul pentru un Revelion în Africa de Sud. Prețul pentru o astfel de excursie începe de la 1995 euro de persoană.

În acelaşi timp, Singapore&Bali este destinația ideală pentru cei care doresc să interacționeze cu multiple culturi. Singapore este cea mai mică țară situată în Asia de Sud-Est și singurul oraș-stat al continentului, cu cel mai intens trafic în port din întreaga lume. Denumită «Insula Zeilor» sau «Dimineața lumii», Bali este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din întrega lume. Costul unui Revelion Singapore și Bali începe de la 1895 euro de persoană.