Stiri: Companii

Ce destinaţii preferă românii pentru vara anului 2016?

19.01.2016

Portugalia și Croația se numără printre destinaţiile preferate de români, pentru vacanţa din acest an, conform agenţiei de turism Paralela 45. Astfel, aceste două chartere au devenit din ce în ce mai căutate de către românii care vor să experimenteze și alte destinații decât cele clasice, precum Turcia sau Grecia.

„Încă de la începutul anului 2016, românii au început să apeleze la serviciile agenției noastre pentru a-și planifica vacanța de vară. Pe lângă destinațiile clasice către Turcia și Grecia, turiștii români au alte două destinații preferate: Algarve-Portugalia și Split-Croația. Așadar, putem considera aceste două destinații drept, destinații must-have pentru vară anului 2016. O vacanță în una dintre aceste destinații este foarte ofertantă, deoarece ai posibilitatea de a beneficia de comfortul și relaxarea unei stațiuni turistice de litoral, dar în același timp poți să vizitezi locuri cu o încărcătură culturală aparte!” a declarat Alin Burcea, președintele companiei.

În ultimii ani, Portugalia a devenit una dintre cele mai vizitate țări europene, atât pentru plajele sale impresionante și peisajele superbe, cât și pentru locurile cu încărcătură culturală aparte.

Prețul unei vacanţe de 7 nopți într-o stațiune din regiunea Algarve, supranumită și „Pământul eternei primăveri”, începe de la 496 euro de persoană și include biletul de avion către Faro și transferurile de la aeroport la hotel.

Pentru cei care doresc să petreacă un sejur de 7 nopți într-un loc cu o istorie bogată, destinația ideală este stațiunea Split, Croația. Split este al doilea oraș că mărime din Croația, iar arhitectură cu influențe romane a orașului se îmbină perfect cu frumusețile naturii. Un sejur de 7 nopți cu bilet de avion și transferurile de la aeroport la hotel incluse, începe de la 362euro de persoană.