Stiri: Companii

Ce evenimente au loc în perioada 23 – 26 martie, la ROMEXPO?

21.03.2017

Centrul expoziţional Romexpo organizează între 23 și 26 martie 2017 cele mai importante târguri din domeniul construcţiilor, instalaţiilor, mobilei, ambientării, designului interior sau exterior și grădinăritului.

Companii din România, dar şi internaţionale, îşi vor prezenta produsele şi serviciile pe parcursul a patru zile de maraton expoziţional, la:

* Construct Expo
* Ambient Expo
* Mobila Expo
* Romtherm
* Expo Flowers & Garden
* Antique Market

CONSTRUCT EXPO este cel mai mare târg de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii din ţara noastră. Ediția din 2017 a evenimentului reuneşte peste 150 de firme din domeniu, reprezentând un punct de atracţie pentru antreprenorii şi experţii în construcţii, dar şi pentru publicul larg interesat de echipamente şi utilaje pentru uz propriu.

Pe parcursul CONSTRUCT EXPO au loc conferințe și seminarii precum:

– Managementul deșeurilor în construcții – prevederi legislative și modalități de aplicare (23 martie – conferință susținută de Asociația Producătorilor de Materiale de Construcții – APMCR cu sprijinul Ministerului Mediului).

– Green Homes – locuințele verzi (23 martie, workshop organizat de Romania Green Building Council – ROGBC, în cadrul căruia se vor prezenta soluții dedicate clădirilor verzi).

– Noua criză din piața construcțiilor (24 martie, conferință organizată de IBC Focus, care aduce în prim-plan: diverse modalități de a „spiona” concurența pentru a deveni competitiv pe piață, despre secretul multinaționalelor privind acapararea a 50% din afacerile de resort sau despre elementele comune între construcțiile din România și piața pantofilor din Africa).

Mai multe informații despre seminariile și conferințele din cadrul târgului se pot obține prin accesarea website-ului www.constructexpo.ro, secțiunea “Vizitatori – Manifestări conexe”.

AMBIENT EXPO (www.ambient-expo.ro) este evenimentul care va oferi răspunsul la întrebarea „Cum putem amenaja modern și util locuința, biroul, spațiul din jurul clădirilor în care muncim sau trăim?”

Desfășurat tot între 23 și 26 martie, la Romexpo, Ambient Expo reunește peste 80 de companii din țări ca: Egipt, Grecia, Italia, Moldova, România, Spania, Turcia, Ucraina, care prezintă tendințele pe piața amenajărilor interioare şi exterioare.

Din cadrul târgului nu lipsesc seminariile și conferințele susținute de Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu pe teme privind obiectul arhitectural și arhitectura teritoriului.

La Ambient Expo va avea loc, pe 24 martie, orele 11:00 – 13:00 (Pavilionul C1 – Romexpo) conferința Interior, Exterior, Tendințe, organizată de Romexpo în parteneriat cu DIZAINĂR și Asociația Atelierul de Creație.

Târgul de mobilă cu vânzare Mobila Expo (www.mobila-expo.ro), organizat în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR), Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM) și Camera de Comerţ şi Industrie din România, va reuni importante companii producătoare de mobilier, ce vor expune piese, accesorii și ansamble de mobilier la prețuri avantajoase și stiluri variate, pornind de la clasic și modern până la cel rustic sau retro-vintage.

EXPO FLOWERS & GARDEN (www.expoflowers.ro) se adresează atât profesioniştilor (producători, comercianţi, horticultori, arhitecţi peisagişti, specialiştilor în unelte şi ornamente de gradină: arbuşti, pavaje, mobilier de grădină, sere) de pe piaţa de import şi distribuţie de flori, plante şi soluţii de amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi, cât şi publicului larg.

Peste 60 de companii din: Germania, Grecia, Italia și România vin cu oferte variate, promoții și consiliere despre ce flori, pomi și arbuști se poartă în amenajările interioare sau exterioare.

Romtherm (www.romtherm.ro) va reuni, pe durata a patru zile, firme importante din domeniile aparaturii pentru încălzire, răcire, ventilaţie, aer condiționat, sisteme de conducte, izolaţii termice, pompe, armături, fitinguri şi robineţi.

În paralel cu cea mai importantă manifestare expozițională de construcții din România, care reunește târgurile Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo și Expo Flowers & Garden, în perioada 23 – 26 martie 2017, la Romexpo – Pavilionul C3, se va desfășura o nouă ediție a Concursului Național al Montatorilor de Pardoseli din România, coroborat cu expoziția specializată ART FLOORS 2017.

Antique Market (www.antiquemarket.ro) este locul de întâlnire atât al artiștilor cât și al iubitorilor de artă și al colecționarilor şi găzduieşte pentru expunere și evaluare, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

Programul de vizitare al târgurilor și expozițiilor:

23-25 martie (joi-sâmbătă): între orele 10.00 și 18.00
26 martie (duminică): între orele 10.00 și 16.00