Angajatori de TOP 2021.

Ce joburi poţi găsi pe timpul verii? Cele mai noi oferte de locuri de muncă

06.07.2018

Deşi a venit vara, nu toată lumea se gândește la concediu sau vacanţă. Companiile sunt în continuare aflate în căutare de angajaţi noi. Astfel, pe platforma BestJobs.eu au apărut în ultima lună joburi noi pentru cei dornici să facă o schimbare.

Cele mai noi oferte de locuri de muncă sunt pentru posturile de reprezentant vânzări, asistent manager, contabil, lucrător comercial, inginer, economist și programator.

Oferta cuprinde joburi și în străinătate pentru șoferi, reprezentanți vânzări, sudori, programatori și asistenți sociali. În ceea ce privește limbile străine pe care trebuie să le cunoască candidații în top se numără engleză, germană, franceză, italiană, maghiară și spaniolă.

La ora actuală, oferta de locuri de muncă se adresează în special candidaților cu experiență între 2-5 ani (43% oferte pentru middle level) și celor cu experiență de până în 2 ani (31% oferte pentru entry level). 21% oferte sunt pentru senior level, cu experiență între 5-10 ani și 5% pentru executive level, pentru cei cu experiență de peste 10 ani.

 

 

 

Citiți și despre: