Ce planuri de investiţii are Immochan, în 2017, pe piaţa din România?

02.02.2017

La aniversarea a cinci ani de prezență pe piaţa locală, Immochan își propune să devină dezvoltator și animator de comunități urban. Compania prezintă modul în care va opera în România în următorii ani, asumându-și rolul de dezvoltator urban, venind în întâmpinarea nevoilor oamenilor și orașelor.

Cei cinci ani de activitate în ţara noastră au reprezentat pentru Immochan o dezvoltare accelerată, compania devenind lider de piață în raport cu numărul de centre comerciale administrate. Având operațiuni în zona de retail, Immochan și-a construit legitimitatea din postura de partener privilegiat al hipermarketurilor Auchan, alături de care deține pe plan local 23 de centre comerciale. Echipa de 53 de oameni gestionează, în prezent, un portofoliu de 1.200 de parteneri și 150.000 metri pătrați suprafață închiriabilă.

Cu un plan de investiții curente de 170 milioane de euro, compania și-a exprimat intențiile de dezvoltare a pieței românești.

“Immochan își dorește să dezvolte în continuare acele locuri unice care să aducă bucurie oamenilor zi de zi. Această orientare depășește cadrul unui proiect de retail, rezidențial, office sau logistic. Este o orientare către nevoile comunităților. Nu excludem dezvoltarea de activități noi, de proiecte mixte, în parteneriat. Ne dorim să devenim unul dintre actorii majori ce își propun să dezvolte România, în colaborare cu administrațiile locale și centrale.” declară Tatian Diaconu, CEO Immochan România.

În plus, o mare parte din centrele comerciale administrate de Immochan se află într-un proces de modernizare, prin care compania își dorește să aducă valoare adăugată clienților și servicii inteligente pentru shopping și socializare.

Anul acesta, Immochan va continua procesul de transformare a cinci centre comerciale reprezentând 30.000 mp și o investiție totală de 10 milioane de euro. Ca urmare a acestei transformări, centrele vor atrage noi parteneri locali și internaționali și vor îmbunătăți experiența oferită locuitorilor din comunitățile cărora se adresează.

 

 

Citiți și despre: