Stiri: Logistica

PTT Express

Ce planuri de viitor are compania de curierat PTT Express?

11.11.2022

Două firme importante de curierat din România au decis să fuzioneze sub denumirea de PTT Express. Este vorba de memex, companie înființată în 2019 cu o investiție de 2 milioane de Euro, și PTT Express by Filadelfia Group, o companie cu 12 ani de activitate în domeniul serviciului de transport colete internațional, iar din 2020 și serviciul de curierat rapid național.

În spatele noii structuri se află FILADELFIA GROUP, MEMENTO GROUP și Lucian Aldescu o asociere puternică, având o experiență vastă în piața de curierat, know-how, logistică și mobilitate.

Ce spune CEO-ul PTT Express?

„Viziunea noastră este să devenim cel mai important jucător din piața de curierat rapid, pe categoria de colete grele, la nivel național și CEE.” afirmă Lucian Aldescu, CEO PTT Express.

Misiune

Misiunea noii companii, PTT Express, este să le ofere clienților o experiență superioară de livrare:

  • siguranță
  • eficiență
  • confort
  • livrare la timp și la ușă, cu 2 curieri

„PTT Express își concentrează activitatea pe oferirea unei game complete de servicii pentru livrarea coletelor grele, îmbunătățind experiența clienților și a destinatarilor finali.” continuă Lucian Aldescu, CEO PTT Express.

O putere de investiție mai mare

Fuziunea dintre cele două firme de curierat înseamnă o putere de investiție mai mare, un sistem IT mai performant și ușor de integrat cu magazinele online, o flotă care numără 100 de mașini, o echipă numeroasă de angajați cu experiență în industrie. Investițiile, în viitorul apropiat, se vor concentra pe deschiderea de noi depozite, introducerea POS-urilor și susținerea unui service-level ridicat al livrării coletelor grele.

Citește și Ce efect are logistica inversă asupra business-urilor?