Stiri: Retail

Ce reduceri a pregătit WatchShop.ro de Black Friday?

16.11.2017

Magazinul de ceasuri WatchShop.ro va participa pentru al șaselea an consecutiv la evenimentul Black Friday. Oferta magazinului din acest an va da posibilitatea clienților să cumpere ceasuri originale cu doar un leu.

Astfel, magazinul online pune la dispoziția clienților la ediția din acest an a Black Friday peste 1.200 de modele de ceasuri. Astfel, cei interesați, în afară de ceasurile la un leu, pot beneficia de reduceri de până la 75% la ceasuri originale aparținând unor mărci celebre, precum Fossil, Seiko, Festina, Orient, Tissot, Casio, Citizen, Swatch, Suunto, Sekonda, Accurist și altele.

„Pentru ediţia din 2017 a celui mai mare eveniment de shopping, care se va desfășura în intervalul 17 noiembrie (începând cu ora 00:00) – 19 noiembrie, ne-am pregătit cu o gamă mai variată de branduri şi preţuri pentru toate buzunarele. Una dintre noutățile de anul acesta este că vom oferi clienților noștri posibilitatea de a achiziționa ceasuri originale la 1 leu”, spune Dragoș Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Conform acestuia, se estimează că vânzările de Black Friday de anul acesta vor ajunge la 350.000 de lei, în creștere cu 30% față de ediția precedentă

Compania a mai anunţat clienţii care vor să nu mai aştepte însă până pe 17 noiembrie,  pot achiziţiona ceasuri în orice moment, la preţ de Black Friday. Astfel, cei care cumpără acum, vor primi diferenţa de bani, dacă ceasul achiziţionat va avea un preţ mai mic de Black Friday. De asemenea, cei care se vor abona din timp la newsletter-ul WatchShop.ro vor afla înaintea tuturor care sunt produsele şi reducerile de Black Friday.

În această perioadă, programul showroom-ului companiei va fi prelungit. Astfel, sâmbătă, 18 noiembrie, showroom-ul WatchShop.ro va fi deschis între orele 09:30 și 16:00.