Ce salarii oferă companiile prezente la Angajatori de TOP Timișoara?

13.10.2016

Pe 21-22 octombrie va avea loc evenimentul Angajatori de TOP, cel mai mare târg de joburi, care reunește 70 de companii şi 2500 de joburi. Majoritatea companiilor oferă o remuneraţie financiară în intervalul 300- 400 euro pentru programele de internship şi între 700-1000 euro, dar şi peste 1500 EUR pentru joburile dedicate profesioniştilor, cu peste trei ani de experienţă.

Accesul la eveniment este gratuit în baza CV-ului Barcode care poate fi descărcat pe hipo.ro.

Companiile oferă şi o serie de beneficii non-salariale, pe lângă oferta salarială, iar câteva dintre cele mai neobişnuite astfel de beneficii sunt:

– „Camera de recreere” (se desfășoră activităţi sportive şi de relaxare);
– Un voucher valoric şi bilete la Cinema de ziua de naştere a salariatului;
– Flota CicloTec – formată din biciclete, trotinete, trotinetă electrică care sunt la dispoziţia angajaţilor;
– Apple day şi Grillfest (grătar în curtea companiei);
– O combianție de vacanţă şi job, oportunitate de a vizita Grecia, experienţă în domeniul profesional.

Candidaţii prezenţi la târgul de cariere au şansa să interacţioneze cu peste 200 de reprezentanţi din cadrul celor 70 de companii participante. La capitolul întrebări specifice pe care reprezentanţii companiilor le aşteaptă din partea celor care le vizitează standul sunt: întrebări despre companie, poziţiile pentru care recrutează, pachet de salarizare şi beneficii, oportunităţi de dezvoltare profesională, mediul de lucru, tehnologiile folosite, responsabilităţile pe care le presupune postul, aşteptările companiei de la un angajat, competenţe şi sarcini specifice pe care le presupun posturile deschise în cadrul companiei.

În plus, cei care sunt la început de carieră pot lua în considerare aplicarea la programe de internship și trainee. Din statisticile noastre, la această ediție, studenții şi proaspăt absolvenții care doresc să se implice într-un program de internship pot aplica la peste 270 de poziții. 70% dintre companii ne-au confirmat că au deschise astfel de oportunități de carieră, iar 53% dintre respondenții din partea companiilor au spus că vor să recruteze între 5-10 interni.

Accesul la eveniment este gratuit în baza înscrierii pe www.hipo.ro şi va fi permis vineri, 21 octombrie, în intervalul 10.00-18.00 şi sâmbătă, 22 octombrie, în intervalul 10.00-17.00, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

 

 

Citiți și despre: