Ce se poartă în această toamnă? Campanie inedită în magazinele din AFI Cotroceni

12.09.2018

Ce se poartă în această toamnă? La această întrebare răspund magazinele din AFI Cotroceni, printr-o campanie inedită. Brandurile de haine din centrul comercial prezintă, aşadar, cele mai „hot” articole din această toamnă, chiar în magazinele proprii din AFI Cotroceni.

În perioada 7 – 23 septembrie, cele mai renumite branduri de fashion le prezintă iubitorilor de modă articolele „hot” ale toamnei. Acest lucru va fi realizat printr-o semnalizare specială.

În plus, cei care pornesc în căutarea etichetelor „Hot Label” pot câștiga un AFI Gift Card. Cu acest card, clienţii îşi pot cumpăra produsele preferate din acest sezon.

Ce se poartă în această toamnă? Eticheta „HOT LABEL”

Dacă până în prezent simțul estetic reprezenta o „busolă” în reînnoirea garderobei, acum magazinele din AFI Cotroceni vin în sprijinul clienţilor cu etichete clare care indică ce se poartă în această toamnă.

O parte dintre articolele din noua colecție de toamnă va purta eticheta specială de „HOT LABEL”. Sunt, astfel, marcate piesele-cheie care nu ar trebuie să vă lipsească din garderoba acestui sezon.

Agenda de fashion a sezonului de toamnă este, aşadar, oferită chiar de către unele dintre cele mai iubite branduri de haine de renume mondial.

Ce se poarta in aceasta toamna

Ce se poartă în această toamnă? Trendul carourilor

„Am ținut cont foarte mult de trendul carourilor și al grafismelor și am selectat produsele pe care le-am considerat trendsettere, astfel încât să poată deveni un must have. Astfel, prima parte a colecției este inspirată de adolescenții de azi și activitățile lor – adică de generația Z”, spun reprezentanții Musette.

Şi la Sinsay, motivul carourilor este nelipsit. Noutăţile colecţiei de toamnă 2018 sunt inspirate din poveștile Harry Potter, precum și de reîntoarcerea la școală.

„Am ales articolele după tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2018, dar şi pe baza stilului Sinsay, ceea ce înseamnă trendy, colorat, rebel şi de poveste.” explică reprezentanții Sinsay.

Ce se poartă în această toamnă? Burgundi, muştar, roz pal, arămiu şi verde închis

Magazinele Mohito au ales să prezinte o direcție creativă care să pună în prim plan „o nouă paletă de culori”. Este vorba de burgundi, muştar, roz pal.

Noutățile colecției Gold Label – Mohito includ ținute moderne și îndrăznețe.

Muștarul se află, într-adevăr, în tendințe acestei toamne. Această culoare se regăseşte şi în noua colecție Cropp. Acestei culori i se alătură şi arămiu și verde închis intens.

Ce se poartă în această toamnă? Produse inspirate din anii 80-90

În magazine Reserved sunt la modă produse inspirate din anii 80-90 de tip deux-piece. Acestea sunt destinate femeilor elegante, în căutare de stil și senzualitate.

Carourile și dungile sunt nelipsite şi în acest magazin.

Citeşti şi Rata inflaţiei, în creştere. Produsele cu cele mai mari scumpiri

 

Citiți și despre:

  • Petrece “o vară ca în filme” la AFI CotroceniPetrece “o vară ca în filme” la AFI Cotroceni AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România. AFI Cotroceni, inaugurat în 2009, reprezintă cel mai mare mall din România. Cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 de metri pătrați, AFI Cotroceni […]
  • AFI Palace Cotroceni va fi deschis de Paște. Ce program va avea mall-ul?AFI Palace Cotroceni va fi deschis de Paște. Ce program va avea mall-ul? Centrul comercial AFI Palace Cotroceni va fi deschis de Paște, oferind clienților posibilitatea de a veni în centrul comercial pentru ultimele cumpărături înainte de masa festivă, dar și pentru a le pregăti […]
  • Suprize de 8 Martie în AFI CotroceniSuprize de 8 Martie în AFI Cotroceni AFI Cotroceni și Taxify sărbătoresc Ziua internațională a femeii, oferind curse gratuite de 8 Martie. Astfel, femeile sunt invitate să aleagă cel mai mare mall din țara noastră ca locație de răsfăț pentru […]
  • Evenimente speciale de Valentine’s Day, în AFI CotroceniEvenimente speciale de Valentine’s Day, în AFI Cotroceni AFI Cotroceni, în colaborare cu Kiss FM, organizează un concert special de Ziua Îndrăgostiților, în cadrul căruia vor urca pe scenă unii dintre cei mai cunoscuți artiști români ai momentului. Toți cei care […]
  • Venituri în creştere pentru AFI Palace CotroceniVenituri în creştere pentru AFI Palace Cotroceni Centrul comercial AFI Palace Cotroceni a înregistrat în primul trimestru din acest an o creştere de 6,7% a venitului operaţional net, la 7,3 milioane euro, iar pentru acest an rezultatul companiei va depăşi […]

2 păreri la “Ce se poartă în această toamnă? Campanie inedită în magazinele din AFI Cotroceni

  1. Pingback: Magazin Douglas Baneasa - Ce produse ofera? | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Ce se poartă în această toamnă? Campanie inedită în magazinele din AFI Cotroceni

Comentariile nu sunt permise.