Stiri: Retail

Cea de-a 9-a ediţie TeCOMM eCommerce Conference&Expo are loc pe 25-26 octombrie

26.07.2016

În perioada 25-26 octombrie, Cluj-Napoca găzduieşte cea de-a 9-a ediţie TeCOMM eCommerce Conference&Expo. Evenimentul este dedicat industriei comerţului electronic şi targetează peste 300 proprietari de magazine online, alături de furnizori ce oferă produse, servicii și soluții de eCommerce.

„Sell them your story este tema centrală din acest an prin care top playerii din online, reprezentanți ai companiilor din partea de vest a Europei și speakeri de renume din țară vor analiza ce se află în spatele poveștii de succes – de la structura site-ului, coșul de cumpărături, tool-urile folosite, strategiile adoptate, campaniile și bugetul investit până la transformarea din UX în CX și fidelizarea ulterioară a clientului”, au anunţat organizatorii.

În plus, evenimentul se va bucura de prezenţa a unor speakeri din UK, piața dominantă în eCommerce. Marea Britanie este recunoscută ca fiind una dintre țările de referință pentru piața de eCommerce, alături de Germania și Franța.

Aşadar, printre cei peste 30 speakeri prezenți la TeCOMM eCommerce Conference se numără și specialiști din UK, precum Jonathan Chippindale, directorul executiv al Holition, ce va vorbi în această toamnă despre storytelling în era digitală, subiect aflat în tendințele actuale ale eCommerce-ului.

„TeCOMM este despre învăţare, colaborare, experienţă şi schimb de cunoştinţe, deci plănuiesc să ofer şi să preiau our next big idea”, a declarat Jonathan Chippindale, ce deține o experiență de peste 15 ani în eCommerce.

De asemenea, Mitchell Allan Goldman (Head of Product&Partnerships Storegecko) şi Hando Sinisalu (CEO&Founder Best Marketing International) au confirmat deja prezența la eveniment.