Stiri: Companii

Ceai de la munte Olympus.

Olympus lansează un nou produs

03.10.2019

Ceai de la munte Olympus. Compania a anunțat că aduce pe piața locală o nouă gamă de produse din ingrediente 100% naturale, create din plante de ceai culese din munții Greciei. Astfel, noul produs, Ceai de la munte, este singurul ceai rece cu ingrediente 100% naturale de pe piața locală. Acesta este produs din plante de ceai Sideritis. În plus, Ceaiul de la munte Olympus nu are zahăr adăugat, aditivi sau cafeină.

Olympus este unul dintre cei mai mari producători de lactate din România și lider al pieței de sucuri proaspete.

Ceai de la munte Olympus. Gustul Greciei

”Aroma fină și discretă a noului produs te poartă în universul grecesc și te îndeamnă să redescoperi frumusețea naturaleții și gustul răcoritor. Ceaiul rece reprezintă o alternativă ușoară și delicioasă a răcoritoarelor, fiind perfect în orice moment al zilei. Ingredientele naturale îmbogățesc întreaga experiență a gustului și fac ca fiecare moment de consum să fie desăvârșit”, au anunțat reprezentanții Olympus

Cinci arome

Cele cinci arome ale noului produs Olympus te vor cuceri pe loc, fie că alegi aromele clasice răcoritoare, precum menta sau lămâia, sau vrei să experimentezi ceva nou, cum ar fi rodia dulce-acrișoară, piersica bogat aromată sau gustul unic al fructului aronia.

Având doar ingrediente naturale în compoziție, Ceaiul de la munte poate fi consumat în orice moment al zilei. Acest produs reprezintă o alegere delicioasă și fresh.

Strategia de dezvoltare

„Decizia de a introduce o nouă gamă de băuturi în portofoliul Olympus a venit natural, ca urmare a strategiei de dezvoltare pe termen lung a companiei, prin diversificarea portofoliului de produse. Am identificat o oportunitate în piață și, ulterior, am transformat-o în provocarea de a crea un ceai realizat doar din ingrediente naturale, o alternativă gustoasă a băuturilor răcoritoare. Ne mândrim să prezentăm publicului larg Olympus Ceai de la munte și să oferim consumatorilor gustul autentic al ceaiului proaspăt infuzat”, a declarat Mădălina Toma, Marketing Manager Olympus.

Ceai de la munte Olympus. Hidratarea corectă

Ceaiul rece contribuie la menținerea unui echilibru și a unei hidratări corespunzătoare a organismului.

Creat pentru cei care caută o alternativă naturală a răcoritoarelor, Ceaiul de la munte Olympus este alegerea perfectă. Noul ceai este disponibil în marile lanțuri de magazine din toată țara.

Citește și Olympus, investiție de 5 milioane de euro