Stiri: Finante

Banci Noua Casa 2021

CEC Bank reduce dobânzile la creditele pentru Prima Casă

02.09.2016

În perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2016, CEC Bank derulează o campanie promoţională la creditele ipotecare în lei pentru cumpărarea şi construirea de locuinţe. Campania vizează creditele în valoare de cel mult 250.000 euro (echivalent în lei, inclusiv), destinate cumpărării şi construirii de locuinţe în Bucureşti sau reşedinţele de judeţ din România.

În cadrul campaniei, la prezentarea unui avans egal sau mai mare de 30%, nivelul dobânzii practicate va fi ROBOR 6M + 2,15% p.a. (în cazul în care creditul se achiziţionează la pachet cu credit prin card), respectiv ROBOR 6M + 2,25% p.a. (fără achiziţionarea împreună cu credit prin card). Pentru un avans cuprins între 20 şi 30%, dobânda va fi ROBOR 6M* + 2,40% p.a. (în cazul în care creditul se achiziţionează la pachet cu credit prin card), respectiv ROBOR 6M + 2,50% (fără achiziţionarea împreună cu credit prin card).

Creditele ipotecare în lei pentru cumpărarea şi construirea de locuinţe se acordă pe o perioadă de până la 35 de ani, cu o perioadă de graţie avantajoasă. Clienţii au posibilitatea de a rambursa anticipat fără comision, precum şi de a rescadenţa/reeşalona creditele contractate. Pot fi achiziţionate inclusiv locuinţele executate silit de CEC Bank sau de alte instituţii de credit, fără evaluare.

“Prin lansarea acestei campanii promoţionale, clienţii noştri care doresc să-şi cumpere sau să-şi construiască o locuinţă beneficiază de cele mai potrivite soluţii de finanţare, perfect adaptate nevoilor acestora”, a declarat Radu Graţian Gheţea, Preşedinte Director General CEC Bank.