Stiri: Finante

CEC Bank şi PIAROM susţin antreprenori români

27.12.2017

CEC Bank și Patronatul Investitorilor Autohtoni (PIAROM) au încheiat un protocol de colaborare privind susținerea și dezvoltarea antreprenoriatului din România. În baza actului, părțile vor putea efectua demersuri în vederea promovării reciproce, cu scopul susținerii mediului de afaceri autohton.

„Prin semnarea acestui parteneriat, CEC Bank demonstrează, o dată în plus, implicarea activă în susținerea antreprenoriatului românesc și a inițiativelor cu impact semnificativ asupra mediului economic și social”, a declarat Radu Grațian Ghețea, Președinte – Director General CEC Bank.

De asemenea, preşedintele PIAROM, Cristian Pârvan, a afirmat că patronatul pe care îl conduce a susținut constant importanța implicării CEC Bank în susținerea antreprenorilor, ca premiză a consolidării companiilor competitive, îndeosebi a celor inovative.

„Protocolul convenit între CEC Bank și PIAROM va permite o dinamizare a activității de creditare a unor proiecte viabile economic, proiecte identificate de PIAROM și propuse a fi evaluate de CEC Bank conform legilor și normelor în vigoare”, a declarat Cristian Pârvan.