Cel mai mare târg de carieră, Angajatori de TOP Bucureşti, a început astăzi

25.03.2016

Cel mai mare târg de carieră, Angajatori de TOP, a început astăzi, la Sala Palatului. La eveniment sunt aşteptaţi peste 10 000 de profesionişti, studenţi şi proaspăt absolvenţi care pot interacţiona cu 300 de specialiști HR din cadrul celor 100 de companii participante.

Per total, 5000 de joburi deschise şi peste 700 de poziţii în cadrul programelor de internship&trainee.

Accesul la eveniment este gratuit în baza preînscrierii pe www.hipo.ro şi va fi permis vineri, 25 martie, în intervalul 10.00-18.00 şi sâmbătă, 26 martie, în intervalul 10.00-17.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

„Referitor la participarea mea la Angajatori de Top, consider că a fost o experienţă benefică întrucât am aflat ce anume aşteaptă un angajator de la viitorul angajat. Participarea mea la acest eveniment a fost una întâmplătoare, eu neavând neapărat intenţia de a fi recrutată, ci mai degrabă de a mă informa. Ajunsă la standul Stefanini, am cerut mai multe informaţii depre companie şi ce anume presupune un interviu pentru angajare. Având în vedere că aveam cunoştinţe de limba germană şi că mi s-a oferit posibilitatea de a munci part-time (4 ore), am hotărât să aplic. Am apreciat faptul că, deşi nu am avut un CV la mine, am avut posibilitatea de a completa un formular în baza căruia m-am şi prezentat la interviu ulterior. Procesul de recrutare s-a desfăşurat rapid (mă aşteptam la un interval de câteva săptămâni până la angajare), lucru pe care l-am apreciat de asemenea. O recomandare pentru cei ce vor participa anul acesta la Angajatori de Top ar fi să profite de acest eveniment, să se informeze şi să aplice pentru job, dacă consideră că li s-ar portivi. Este o experienţă în urma căreia nu vor avea decât de câştigat”, a afirmat Yulduza Seidova – IT Helpdesk Technician, Stefanini România.

Evenimentul Angajatori de TOP din această primăvară împlineşte 20 de ediţii, 10 ani în care au trecut pragul evenimentului peste 220 000 de candidaţi în căutarea de oportunităţi de carieră.