Cel mai nou BlackBerry, disponibil la Vodafone

23.05.2017

Clienții operatorului telecom Vodafone România pot înregistra o precomandă pentru cel mai nou BlackBerry, model echipat cu tastatură fizică și cu display tactil de 4,5” cu rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli, care dispune de sistem de operare Android.

Noul telefon, denumit BlackBerry KEYone, beneficiază de o cameră principală de 12 MP și de o capacitate de înregistrare video 4K la 30 de cadre pe secundă. Totodată, BlackBerry KEYone dispune de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate de stocare de 32 GB, care poate fi extinsă cu un card de memorie de până la 2 TB.

BlackBerry KEYone dispune, de asemenea, de o tastatură ergonomică și iluminată, precum şi de un senzor de amprentă. Mai mult, dispozitivul este alimentat de un acumulator de 3505 mAh, care poate fi încărcat la jumătate din capacitate în doar 36 de minute.

Clienții Vodafone România pot înregistra precomenzi pentru BlackBerry KEYone pe www.vodafone.ro. Telefonul poate fi cumpărat la un preț începând de la 169 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 49.

 

 

Citiți și despre: