Slide

Stiri: Companii

Cele mai căutate 10 destinații pentru vacanțe romantice

10.02.2015

În ultimii ani, din ce în ce mai mulţi români şi-au arătat interesul pentru vacanțe în destinații exotice cu servicii romantice incluse, pentru sărbătorirea Valentine’s Day. Potrivit solicitărilor primite de agenția de turism Eturia, turiștii români sunt dispuși să plătească de la câteva sute de euro până la peste 2.500 de euro pentru servicii care să adauge un plus de romantism vacanței lor.

Printre aceste servicii se numără ședințe foto pe plajele din Republica Dominicană sau Cuba, cine romantice într-un restaurant subacvatic din Maldive, cine private la cort în Parcul Naţional Serengeti din Tanzania, flori și decor romantic în camera de hotel de la Veneţia, abonamente la SPA, șampanie și platouri cu fructe în cameră, dar și cereri precum skydiving în tandem la Miami sau skyjump în Noua Zeelanda de pe clădirea Sky Tower din Auckland.

Cele mai căutate 10 destinații pentru luna de miere sau vacanțe romantice în anul 2014 au fost:

  1. Republica Dominicană
  2. Maldive
  3. Indonezia
  4. Singapore
  5. Mexic
  6. Mauritius
  7. Thailanda
  8. Seychelles
  9. Argentina
  10. Tanzania

În plus, resorturile din destinații exotice precum Caraibe, Maldive, Bali, Mauritius sau Seychelles oferă și servicii de organizare a nunții pe plajă, prețul achitat suplimentar de cuplurile de îndrăgostiți pentru această ceremonie fiind de până la 2.000 euro, sumă la care se adaugă și costul cazării invitaților. În această sumă sunt incluse decorurile, preotul de ocazie, fotograf, șampanie, cină romantică, tortul, buchetul miresei și flori la discreție.

„Specializându-ne în destinații exotice și vacanțe personalizate în ultimii 7 ani, în 2014 am înregistrat o creștere de 45% a solicitărilor de vacanțe romantice și de organizare a lunii de miere în locații deosebite, inclusiv de Valentine’s Day. În 2014 am înregistrat aproximativ 2.000 de solicitări pentru astfel de vacanțe și estimăm un trend crescător și pentru 2015”, a declarat Sorin Stoica, director general al agenției de turism Eturia.