Stiri: Companii

Cele mai noi tendinţe, discutate la Conferința Managementul Performanței

26.11.2015

În perioada 19-21 noiembrie, la Sibiu, managementul performanței a devenit subiectul cheie, în cadrul celui mai renumit eveniment de profil: Conferința Managementul Performanței în România. Cei 16 vorbitori au prezentat cele mai noi tendințe în managementul performanței și au adus în discuție studii de caz relevante, din cadrul propriilor companii, pentru cele trei module: strategic, operațional și individual.

Evenimentul a reunit peste 70 de participanți și a reprezentat o excelentă ocazie de învățare și de networking.

„Comunicarea deschisă, schimbul de experiențe și dezbaterile aprinse sunt elementele ce au definit atmosfera din acest an a evenimentului. Ediția a V-a s-a individualizat prin accentul pe experiențe proprii și studii de caz, în conformitate cu dorințele participanților de la edițiile trecute”, au declarat organizatorii conferinţei.

Prezentările din cadrul evenimentului au variat de la prezentări tehnice, concentrate pe date, sisteme și statistici până la prezentări concentrate mai mult pe idei, pe informație vizuală și pe discuție liberă.

De asemenea, workshopurile au avut un rol foarte în cadrul evenimentului, oferind posibilitatea participanților să pună în aplicare principiile teoretice și să preia instrumente utile pentru dezvoltarea propriului sistem de management al performanței.

Conferința s-a încheiat cu simularea de business Friday Night at the ER, moment intens și distractiv pentru participanți care au colaborat pentru a depăși diversele provocări din cadrul activității, dezvoltându-le gândirea sistemică, abilitățile de comunicare și de gestionare eficientă a resurselor.