Cele mai noi tendinţe în domeniu, dezbătute la HR Summit 2016

14.01.2016

În acest an, cele mai noi tendințe din domeniul resurselor umane vor fi dezbătute la HR Summit 2016. Astfel, 2016 aduce în atenția industriei de Resurse Umane și Management din România o nouă serie de evenimente în cei trei poli regionali: Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

„Specialiştii în Resurse Umane își dau întâlnire la HR Summit pentru a discuta tendințele din domeniu și pentru a identifica noi strategii de dezvoltare, atât la nivel personal, cât și la nivel de companie”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Conform acestora, din 2013 și până în prezent, Conferința de Resurse Umane s-a bucurat de opt ediții de succes, prin care și-a consolidat poziția de cea mai importantă platformă regională dedicată specialiștilor și managerilor de resurse umane.

Prima întâlnire cu specialiștii HR va avea loc pe 17-18 martie la Cluj-Napoca, eveniment care va reuni profesioniști HR, manageri, headhunters, consultanți, administratori de companii, furnizori de servicii HR, reprezentanți media, dar și alți pasionați ai acestui domeniu.

Cei care vor participa la forum vor avea ocazia de a întâlni speakeri de la unele dintre cele mai mari companii din ţara noastră care, prin prezentări, workshop-uri, dezbateri și studii de caz, îi vor ajuta să identifice noi strategii de dezvoltare profesională. De asemenea, vor fi abordate teme de un real interes, teme prin care se pot identifica idei valoroase cu potențial de creștere.

HR Summit are în structura sa și o zonă expozițională, componentă dedicată furnizorilor de servicii și produse necesare desfășurării activității de Resurse Umane, spațiu care permite expozanților să intre în contact direct cu publicul țintă, iar participanților le oferă ocazia să rămână conectați cu tehnologia HR.

Mai multe detalii despre eveniment, înscriere și primii speakeri găsiți pe www.cluj.hrsummit.ro.