Stiri: Companii

Cele mai noi tendințe și strategii de SEO sunt prezentate în cadrul TeCOMM

07.04.2015

TeCOMM Bucureşti se desfășoară în perioada 7 – 8 mai la Hotel Crowne Plaza din Capitală. În cadrul evenimentului, se vor prezenta modele de succes, proiectele inedite în care au fost implicaţi antreprenorii români și care sunt tool-urile utilizate pentru a construi magazine online puternice.

Ediția din București a conferinţei de comerţ electronic TeCOMM îi are ca invitați pe Sergiu Drăgănuş şi Răzvan Gavrilaş.

Răzvan Gavrilaș este fondatorul și Chief Architect CognitiveSEO, un set de tool-uri SEO focusate care analizează în profunzime ranking signals.

Învaţă cum să “citeşti” un link şi să înţelegi strategiile de marketing digital ale oricărui site, aşa cum nu a mai fost posibil in trecut! – spune Răzvan Gavrilaş.

Sergiu Drăgănuş este Co-fondator, CEO GeoRanker şi deţinător LocalSEOBoard.com, fiind recunoscut în cadrul industriei de search marketing ca o figură proeminentă în Local SEO. Sergiu va vorbi despre crearea de strategii Local SEO pentru ierarhizarea competitorilor internaţionali şi nationali în Google SERPs, definirea locaţiilor targetate şi a publicului ţintă, prin identificarea competitorilor şi prin optimizare continuă.

TECOMM BUCURESTI