Slide

Stiri: Companii

Cele mai puternice femei de afaceri vin la evenimentul “The Woman“

10.02.2015

Ioana Filipescu, managing Director Filipescu Visa Financial Advisors, una dintre cele mai puternice femei de afaceri din România, va participa la evenimentul “The Woman”, organizat de Libero Events, pe 6 martie, la Cluj Napoca. De asemenea, Cristina Chiriac, preşedintele Asociaţiei Nationale a Antreprenorilor şi Ambasador al Antreprenoriatul Feminin este un alt exemplu de femeie de succes care va participa la conferinţă.

“Principalele calități necesare unui leader, bărbat sau femeie, sunt seriozitatea, capacitatea de muncă și flexibilitatea în luarea deciziilor. A fi femeie într-un domeniu dominat de bărbați nu reprezintă nici un avantaj, dar nici un dezavantaj. Am fost tot timpul confortabilă cu alegerea mea”, susţine Ioana Filipescu, managing Director Filipescu Visa Financial Advisors, speaker la conferinţa The Woman.

Ioana Filipescu este specialist în investment banking, cu o experiență de peste 20 de ani în corporate finance și investment banking la BERD şi KPMG și care a condus Raiffeisen Investment România timp de zece ani. Ea a fost în spatele unora dintre cele mai mari fuziuni și achiziții realizate în ultimii ani în ţara noastră şi a oferit consultanță în vânzarea Robank, Labormed Pharma, Medlife, Deutek, Ceramica, Congaz sau în achizițiile Anzag – Farmexim, sau Groupama – Asiban şi BT Asigurări.

Ioana Filipescu - The Woman 2015

 “Le-aș sfătui pe tinere să nu se teamă, să meargă încrezătoare pe drumul lor, cel al familiei și al carierei. Din punctul meu de vedere, una fără cealaltă nu-ți asigură suficient echilibru. Împlinirea vine din exploatarea la maxim a tuturor valențelor personale. Așadar și carieră și copii, și da, accentuez pluralul”, a mai declarat Ioana Filipescu. 

În ceea ce priveşte participarea la conferinţa The Woman, aceasta a spus că este primul eveniment „The Woman” la care participa și că are mari așteptări.

„Sunt sigură că femeile au ce împărtăși împreună, că pot învăța una de la cealaltă și că experiențele de viață ale fiecărei participante vor îmbogăți acest eveniment”, a continuat Ioana.

Totodată, Cristina Chiriac este un alt exemplu de femeie de succes pe care conferinţa The Woman vi-l aduce. Ea este preşedintele Asociaţiei Nationale a Antreprenorilor, Ambasador al Antreprenoriatul Feminim, titlu acordat şi recunoscut de Uniunea Europeană, mentor al Antreprenoriatului feminin, doctorand în economie şi promotor al valorilor româneşti.

Deşi este specialist în economie, Cristina iubeşte tradiţiile româneşti şi, în special, ia, ea punând bazele unui business. Este vorba de un magazin online care vinde ii.

Cristina Chiriac- The Woman 2015

„Flori de ie nu este doar o colecție unică de ii, Flori de ie reprezintă o frântură din istoria neamului românesc, în ea se regăsesc sute de povești de viață, povești ce au dăinuit în timp, iar eu cred ca o parte din misiunea mea o reprezintă continuarea acestei povești!”, susţine Cristina Chiriac.

Organaizatorii evenimentului au mai anunţat că AVON susține The Woman de trei ediții, iar anul acesta, în faţa participantelor la conferinţă va fi Raluca Kişescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania și Moldova. Având o experienţă de 15 ani în marketing, aceasta este unul dintre principalii actori ai domeniului.

Raluca Kisescu  - The Woman 2015

În cei 9 ani de când coordonează tot ceea ce înseamnă activarea de brand pentru Avon, Raluca și-a pus amprenta pe multe dintre cele mai îndrăznețe proiecte din România, multe în zona de advertising neconvențional. În 2009, a fost desemnată de revista Business Woman “Marketerul Anului”.

Alte femei de carieră care vor fi prezente la ediția din acest sunt Patrizia Paglieri (Doamna de la Masterchef), Doina Costache (Head of  Branding  în cadrul Google), Cornelia Nicolae (country manager al Stefanel), Alexandra Stoica (director executiv DAS Engineering) și Amalia Sterescu (Public Speaking School).

Conferinţa The Woman va avea loc în 6 martie în Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia. Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Pentru mai multe informații referitoare la înscrieri și program puteți accesa site-ul oficial al conferinței www.thewoman.ro și pagina de Facebook dedicată evenimentului https://www.facebook.com/TheWomanRo.