Cemacon adoptă un Regulament de Guvernanță Corporativă

Cemacon a anunţat aplicarea unei noi măsuri menite să confirme maturitatea afacerii și nivelul de profesionalism al managementului. Astfel, producătorul de blocuri ceramice implementează un Regulament de Guvernanță Corporativă care descrie modul în care compania adoptă și aplică cele mai bune principii ale guvernanţei corporative, precum și recomandările exprese în acest sens ale Codului de Guvernanță Corporativă al Bursei de Valori București, unde companie este listată.

Regulamentul reprezintă un angajament al conducerii companiei, care garantează integritatea în afaceri, o filozofie comercială bazată pe câștig reciproc și colaborare pentru clienți și parteneri, acces la procesul de business și o corectă informare pentru acționari, precum și un cadru de lucru în care angajații să se simtă valorizați și răsplătiți pentru munca depusă.

„Două dintre principiile care ne călăuzesc activitatea la Cemacon sunt corectitudinea și transparența în afaceri. Filozofia noastră este că doar având practici de business corecte față de clienți, furnizori, parteneri, colegi, acționari și mediul de business, dublate de transparență decizională și organizațională poți fi un partener puternic, un jucător economic important și un angajator de încredere”, a spus Liviu Stoleru, Președinte al Consiliului de Administrație și Director General Cemacon.