Centenarul Marii Uniri. Muzeul Tricolorului

Centenarul Marii Uniri. ROM deschide Muzeului Tricolorului

01.12.2018

Centenarul Marii Uniri. Muzeul Tricolorului. De Centenarul Marii Uniri, ROM deschide Muzeul Tricolorului. În cadrul acestuia sunt expuse 100 de povești despre patriotism, reinterpretate artistic. Muzeul va putea fi vizitat în perioada 01-02 decembrie 2018, la Palatul Universului, sala Mezanin, în intervalul orar 11:00 – 22:00. Intrarea este liberă.

Centenarul Marii Uniri. Muzeul Tricolorului. Surprize pentru vizitatori

La intrarea în Muzeul Tricolorului, vizitatorii vor fi întâmpinați cu steaguri și batoane ROM. În plus, iubitorii de muzică vor avea parte de o surpriză. Este vorba de un concert acustic al trupei Partizan, care va avea loc chiar pe 01 decembrie, ora 20:00.

Centenarul Marii Uniri. Muzeul Tricolorului. Ce spun reprezentanții Kandia România?

„În an Centenar, ROM îi invită pe români să exploreze emoții autentice, transpuse artistic în cea mai frumoasă expresie modernă despre patriotism. 100 de povești despre valori, identitate și patriotism, „donate” de către români și reinterpretate de către artiști, în cele mai creative feluri, au fost expuse ca patrimoniu imaterial în Muzeul Tricolorului. În acest fel, ROM își aduce omagiul pentru acest moment istoric marcant”, a declarat Diana Bârlan, Group Brand Manager, Kandia Dulce.

Centenarul Marii Uniri. Muzeul Tricolorului. 100 de povești

Cele 100 de povești au fost alese de trei artiști și reprezentanții Kandia România dintre cele înscrise pe www.doar-tricolor.ro. În plus, trei dintre acestea au prins viață, în cele mai creative feluri.

Formația Partizan, sculptorul Costin Ioniță și street artist-ul Pisica Pătrată sunt artiștii care au dat viață poveștilor despre tricolor, într-un concept expozițional creat de către renumitul arhitect Attila Kim.

Centenarul Marii Uniri. Muzeul Tricolorului. „ROM. Senzații tari. De Centenar”

”Tricolorul devine astfel mai prezent în istorie ca oricând și se transformă din simbol în manifest, arborarea sa nemaifiind limitată la ziua de 01 decembrie”, au mai anunțat reprezentanții Kandia România.

Deschiderea Muzeului Tricolorului face parte din campania „Pentru România, doar tricolor”. Aceasta se desfășoară sub sloganul „ROM. Senzații tari. De Centenar”.

Citește și Kaufland sărbătorește Centenarul Marii Uniri

 

 

 

Citiți și despre: