Stiri: Sanatate

Centre vaccinare Bucuresti Mall si Plaza Romania

Noi centre de vaccinare, în București Mall şi Plaza România

08.06.2021

Centre vaccinare București Mall şi Plaza România. Anchor Grup a anunţat că oferă sprijin autorităților locale din Capitală, în lupta împotriva COVID 19, punând la dispoziția Primăriilor Sectoarelor 3, respectiv 6, spații pentru amenajarea și operarea de unități de vaccinare de tip drive-thru, în parcările centrelor comerciale din portofoliul companiei.

Centre vaccinare București Mall şi Plaza România. Implicare

„Sănătatea clienților, a partenerilor, a chiriașilor și a angajaților, precum și implicarea în cadrul comunităților din care face parte, prin parteneriate solide, pe termen lung, au reprezentat și sunt în continuare o constantă în strategia de business a Anchor Grup”, a anunţat compania.

Programul centrului de vaccinare din parcarea Bucureşti Mall

În colaborare cu autoritățile locale din Sectorul 3, începând de ieri, 07.06.2021, compania anunță deschiderea unui nou centru de vaccinare, de tip drive-thru, în parcarea București Mall – Vitan, oferind acces facil tuturor persoanelor și locuitorilor din zonă, care doresc să se vaccineze.
Centrul va avea 4 fluxuri de vaccinare, cu personal asigurat de Primăria Sector 3.

Locuitorii din Sectorul 3, care vin la cumpărături sau care tranzitează zona, și nu numai, au posibilitatea să se vaccineze, într-un mod rapid și simplu, în cadrul acestui centru de vaccinare, direct din autoturismele proprii.

Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Acesta este al doilea centru de vaccinare a cărui organizare este sprijinită de Anchor Grup, în strânsă colaborare cu autoritățile locale.

Centrul de vaccinare din parcarea Plazza România

Prima unitate de acest tip a fost deschisă în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 prin DGASPC S6 în parcarea exterioară a Plaza România. Situat în mijlocul comunității, într-una dintre cele mai frecventate zone din sector, centrul de vaccinare are 4 fluxuri de vaccinare, cu personal asigurat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Centre vaccinare București Mall şi Plaza România. 200 de persoane vaccinate zilnic

Nu mai puţin de 200 de persoane pot fi vaccinate zilnic. Programul de lucru pentru centrul de vaccinare de tip drive-thru din Plaza România este:

  • luni până vineri, între orele 15:00 – 20:00
  • sâmbătă – duminică, între orele 08:00 – 20:00

Tipul de vaccin utilizat în centrele București Mall-Vitan și Plaza România este cel produs de Pfizer. Acest vaccin este autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

Citeşte şi Paşaport vaccinare COVID: Cum va funcţiona certificatul verde de liberă circulaţie?