Stiri: Sanatate

Centrofarm are un nou director general executiv

11.04.2014

Lanţul de farmacii Centrofarm are un nou director general executiv, Mircea Coman preluând această funcţie din luna martie a acestui an. Anterior, acesta a fost Head of Regional Operations/North, în cadrul Metro Cash&Carry, leader în comerţul en gross din România.

Din noua funcţie Mircea Coman se va ocupa de strategia de dezvoltare a operaţiunilor de retail la nivelul întregii ţări şi va implementa o formă de comerţ puternic orientată către nevoile clientului.

 „Salut cu entuziasm sosirea în echipă a domnului Mircea Coman şi am convingerea că se va integra perfect în cadrul companiei Centrofarm, fiind înconjurat de oameni profesionişti, ambiţioşi şi orientaţi către rezultate, pe care se poate baza. Am încredere că împreună vom dezvolta proiecte de succes, aliniate la obiectivele grupului”, a afirmat Catia Rădulescu, administrator şi unul dintre acţionarii Centrofarm.

Mircea Coman deţine o experienţă de 14 ani în reţeaua Metro, el fiind iniţiatorul conceptului de franciză La Doi Paşi, franciză care numără în prezent peste 700 magazine la nivel naţional.

 „Această funcţie reprezintă, pentru mine, o mare provocare şi o extraordinară oportunitate. Experienţa clădită de-a lungul anilor în retail m-a făcut să înţeleg foarte bine nevoile consumatorului modern, educaţia sa superioară şi aşteptările din ce în ce mai mari. În condiţiile unei economii dezvoltate, clienţii au posibilitatea să aleagă dintr-o gamă largă de produse şi servicii. Centrofarm recunoaşte acest lucru şi pune în centrul activităţii clientul, dezvoltând în mod constant campanii dedicate”, a declarat noul director general executiv al lanţului de farmacii. 

Mircea Coman a precizat că obiectivul său este reprezentat de elaborarea şi implementarea unui sistem competitiv de satisfacere a clientului, prin analizarea aşteptărilor acestuia în raport cu produsele şi serviciile oferite.