Stiri: Retail

Centrul comercial Colosseum

Centrul comercial Colosseum va fi administrat de Cushman & Wakefield Echinox

04.10.2019

Centrul comercial Colosseum. Cushman & Wakefield Echinox a anunțat că a preluat administrarea centrului comercial Colosseum. Astfel, departamentul de Asset Services al firmei de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a preluat de la 1 octombrie administrarea centrului comercial extinzându-și astfel portofoliul în București cu un proiect aflat în plin proces de expansiune.

Centrul comercial Colosseum. Cea mai importantă destinație de shopping din nord-vestul Bucureștiului

Deschis în anul 2011, Colosseum reprezintă cea mai importantă destinație de shopping din nord-vestul Bucureștiului. Este vorba de o zonă aflată în plin proces de dezvoltare a infrastructurii de metrou şi a segmentului rezidențial, existând premise şi pentru dezvoltarea sectorului de office.

Extinderea centrului comercial

În urma extinderii, a cărei inaugurare este programată anul viitor, centrul comercial Colosseum va ajunge la o suprafață închiriabilă de aproximativ 54.500 metri pătraţi. Din noul proiect de dezvoltare fac parte branduri consacrate la nivel local și internațional, precum New Yorker, Colin’s, CCC, Noriel, DM Drogerie Markt, Gregory’s, Diverta, Coffee Ritazza, dar și alte 60 de magazine, restaurante, cafenele și spații de petrecere a timpului liber.

În completarea ofertei comerciale existente din care fac parte Carrefour, Leroy Merlin, Altex, JYSK, LC Waikiki, Sport Vision și Pepco, noul proiect va beneficia și de un:

  • cinematograf multiplex operat de Happy Cinema
  • un centru de fitness World Class.

Centrul comercial Colosseum. Ce spun reprezentanții Cushman & Wakefield Echinox?

Mihaela Petruescu, Head of Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Serviciile integrate oferite, experiența vastă şi dedicarea echipelor de leasing şi property management funcționează foarte bine împreună, noul mandat al proiectului Colosseum confirmând încă o dată încrederea acordată de către dezvoltatori.”

Centrul comercial Colosseum. O viziune comună

Mihai Dinu, General Manager Colosseum: „Am ales ca partener Cushman & Wakefield Echinox datorită experienței pe care compania o deține în furnizarea de servicii complete de administrare a proprietăților, dar și pentru că împărtășim o viziune comună în vederea îndeplinirii obiectivelor de business.”

Colosseum devine cel de-al treilea centru comercial din București aflat în administrarea Cushman & Wakefield Echinox, alături de:

  • Carrefour Orhideea
  • Penny Retail Park Fundeni

De la începutul anului, în portofoliul de Asset Management al companiei au intrat și trei clădiri de birouri din București:

  • Ethos House
  • Eminescu Office
  • One Victoriei

Citește și Francize ieftine. Idei de afaceri profitabile pentru 2019 și 2020