Stiri: Retail

Centrul comercial Colosseum extindere - Finantare

23 de milioane de euro pentru centrul comercial Colosseum

19.07.2019

Centrul comercial Colosseum extindere. Mall-ul din Nord-Vestul Bucureștiului a anunțat că a obținut o finanțare de la Credit Europe Bank pentru dezvoltare. Fondurile sunt necesare fazei de dezvoltare actuale. Astfel, centrul comercial va găzdui noi branduri de modă, distracție, petrecere a timpului liber, restaurante și cafenele.

JLL România este compania care a oferit consultanță dezvoltatorului în procesul de obținere a finanțării.

Centrul comercial Colosseum extindere. Ce spune CEO-ul Credit Europe Bank?

„Ne-am angajat să sprijinim dezvoltarea spațiilor comerciale și să facem parte din acest proiect care va stimula oferta de retail din zona de nord-vest a Bucureștiului, creând diverse oportunități atât pentru locuitorii din zonă, cât și pentru cei din vecinătate. Pentru noi, la Credit Europe Bank România, oferirea de finanțare pentru dezvoltări în zona de retail contribuie la progresul socio-economic al comunității și răspunde, de asemenea, potențialului mare de piață al Bucureștiului, care continuă să atragă investiții în construcții”, a declarat Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank România.

Centrul comercial Colosseum extindere. Valoarea investițiilor

Finanțarea acordată are o valoare de 23 de milioane de euro. Pe de altă parte, valoarea totală alocată investiției de către dezvoltator este de 30 de milioane de euro.

“Derularea proiectului intră acum în linie dreaptă. Suntem bucuroși să avem parteneri precum Credit Europe Bank și JLL România, alături de care putem să îndeplinim obiectivele noastre de business”, a declarat Mihai Dinu, General Manager Colosseum.

Centrul comercial Colosseum extindere. 54.500 mp suprafață închiriabilă

În urma extinderii, centrul comercial va avea o suprafață totală de 54.500 mp suprafață închiriabilă, devenind cel mai mare proiect comercial din zona de Nord-Vest a Bucureștiului și al doilea cel mai mare proiect de retail din sectorul 1 al capitalei.

Centrul comercial Colosseum extindere. Magazine

Procesul de închiriere a spațiilor comerciale este avansat, cu peste 80% de unități închiriate sau agreate cu operatorii comerciali. Printre noii chiriași se numără:

  • CCC
  • New Yorker
  • Colin’s
  • Diverta
  • Noriel
  • DM Drogerie Markt
  • Happy Cinema
  • World Class
  • Gregory’s
  • Café Ritazza

Noile branduri vor completa oferta de retail existentă în centrul comercial. Printre acestea se numără magazine precum Carrefour hypermarket, Leroy Merlin DIY, Altex, JYSK, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco. Unele dintre acestea sunt deschise în centrul comercial încă din anul 2011.

Centrul comercial Colosseum extindere. Lucrările vor fi încheiate în 2020

Lucrările de extindere a centrului comercial Colosseum au fost începute în decembrie 2018 și urmează a fi finalizate în 2020.

Ca urmare a planului de extindere, centrul comercial va deveni o destinație urbană modernă și reprezentativă pentru comunitate, unde vizitatorii vor avea oportunitatea de a petrece timpul liber cu familia și prietenii.

Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei, nr. 284, Colosseum oferă un concept de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii « fashion » și sport, precum și spații unice de petrecere a timpului liber.

Citește și Rabla pentru electrocasnice. Lista persoanelor acceptate