Centrul Comercial ParkLake împlinește un an. Ce evenimente speciale a pregătit?

28.08.2017

Cu ocazia aniversării a primului an de la deschidere, centrul comercial ParkLake derulează campania “Sărbătorește un an alături de ParkLake”, prin care organizează o serie de activități care să aducă zâmbete pe fețele vizitatorilor: concert aniversar Smiley, mii de vouchere cadou, tombolă aniversară care va oferi prin tragere la sorți un Land Rover Discovery și multe premii pe loc, în valoare totală de peste 80.000 de euro.

Astfel,în perioada 1-3 septembrie, mall-ul pregătește momente de distracție și petrecere a timpului liber, toate într-un cadru natural.

Smiley va susține un concert în ParkLake Garden vineri, 1 septembrie, începând cu ora 20:30, pentru a sărbători împreună cu vizitatorii aniversarea centrului comercial. Bucureștenii vor fi întâmpinați cu un prosecco și cu un Candy Bar înainte de concert. De asemenea, momentele frumoase petrecute împreună cu familia sau cu prietenii vor putea fi imortalizate la PhotoBus-ul pus la dispoziție de ParkLake la ieșirea pe terasa dinspre parc.

Aniversarea continuă sâmbătă, 2 septembrie, cu parada naturii într-un show special dedicat vizitatorilor centrului comercial. Între orele 17:00-19:00 artiști de peste hotare au pregătit pentru publicul din ParkLake o reprezentație ruptă din poveștile fantastice, de la înălțime. Flori încântătoare și fluturi cu aripi de mătase vor defila într-o paradă ce promite să fie cel puțin surprinzătoare.

Duminică, 3 septembrie, între orele 12:00 și 13:00, copiii sunt așteptați să participe la spectacolul organizat de teatrul Excelsior, iar de la ora 17:00, toți doritorii, cu mic, cu mare, sunt invitați să se întâlnească cu cele mai frumoase Statui Vivante care și-au dat întâlnire la Park Lake.
În perioada 1 septembrie – 30 septembrie, pe parcursul întregii luni aniversare, ParkLake Shopping Center oferă 3000 de vouchere cadou și mii de premii, printre care se numără și trei telefoane mobile Iphone 7 oferite săptămânal.

Vizitatorii au la dispoziție o platformă aniversară – zambeste.parklake.ro – unde vor putea încărca un selfie din mijlocul naturii. Colectorul de zâmbete va măsura intensitatea acestuia, iar participanții vor putea câștiga câte un voucher de 50 de lei la peste 100 de magazine partenere, în funcție de cât de larg zâmbesc.

În plus, ParkLake răsplătește fidelitatea clienților săi cu mii de premii pe loc. Pentru achiziții de minimum 100 lei, pot câștiga unul dintre miile de premii, în limita stocului disponibil și, în plus, pot intra în competiția pentru premiul cel mare, acordat prin tragere la sorți. Marele premiu, un Land Rover Discovery va fi oferit în cadrul marii extrageri de la începutul lunii octombrie.

 

 

 

Citiți și despre:

  • Evenimente speciale la Veranda Mall, pe 24-25 iunieEvenimente speciale la Veranda Mall, pe 24-25 iunie Veranda Mall organizează cel mai distractiv picnic al verii, pe 24 și 25 iunie. Centrul comercial invită bucureștenii la festivalul urban, cu un program special de spectacole și activități recreative. "Vara […]
  • Orășelul lui Moș Crăciun, deschis în centrul comercial ParkLakeOrășelul lui Moș Crăciun, deschis în centrul comercial ParkLake Centul comercial ParkLake este gândit astfel încat să reunească trei concepte principale: natura, parcul și familia. Și cum sărbătorile de iarnă reprezintă ocazia perfectă pentru a petrece momente minunate […]
  • Futureal se retrage din proiectul centrului comercial ParkLakeFutureal se retrage din proiectul centrului comercial ParkLake Grupul Futureal a anunțat un exit în valoare de 19 milioane de euro din proiectul de retail ParkLake. Compania a participat la dezvoltarea ParkLake prin finanțarea Caelum Development, companie care deține 50% […]
  • Cate mall-uri se vor deschide în acest an?Cate mall-uri se vor deschide în acest an? Anul acesta urmează să fie inaugurate doar două centre comerciale, care însumează 52.000 metri pătraţi, urmând ca în 2015 să fie deschise alte mall-uri care au per total 194.000 metri pătraţi, arată un studiu […]
  • Investițiile în angajați se reflectă în companieInvestițiile în angajați se reflectă în companie Forța de muncă, fără o specializare concretă, este cea mai mare problemă a industriei din România. Salarii blocate sau micșorate, concedieri masive, lipsa locurilor noi de muncă. Au fost doar câteva dintre […]