CEO Clubs International are o nouă divizie

21.05.2014

CEO Clubs International în România a lansat o nouă divizie Next Gen Club, dezvoltându-şi astfel portofoliul de activități. Divizia este formată din reprezentanții echipelor executive de management ale membrilor CEO Clubs, iar scopul ei este de a oferi un cadru în care aceştia îşi pot împărtăşi experienţele profesionale pe tematici de actualitate.

Cei 64 de membri ai Next Gen Club beneficiază de condiţii deschise de învăţare, bazate pe gândirea neconvenţională, într-un concept propice extinderii relaţiilor şi oportunităţilor de afaceri.

Printre membrii nioii divizii se numără companiile Mondelez, KPMG, Garanti Leasing, Happy Tour, Millennium, Microsoft etc.

“Next Gen Club reprezintă o oportunitate deosebită pentru managementul executiv din companii de a-şi extinde reţeaua de relații, interacţionând cu profesioniști din alte domenii, pe teme progresiste de leadership. Scopul nostru este să le oferim managerilor executivi, inima oricărei organizaţii, o nouă platformă de învăţare, care combină oportunităţile de afaceri cu schimbul permanent de idei și experiențe atât de necesare dezvoltării lor personale”, a declarat Sotiris Chatzidakis, Executive Vice President al CEO Clubs International în România.

Reprezentanţii CEO Clubs estimează că numărul membrilor Next Gen Club va creşte până în luna iunie, ajungând la 80 de directori.

Citiți și despre: