CEO Clubs International – doi ani de activitate în România

10.12.2013

Organizaţia non-profit de business, CEO Clubs International, a reuşit să creeze în doi ani de activitate o reţea puternică în România, formată din 100 de CEO şi oameni de afaceri reprezentativi care se află la conducerea unora dintre cele mai importante companii prezente pe piaţa locală.

Clubul are drept obiectiv crearea unui mediu favorabil pentru dezvoltarea liderilor, reuşind astfel să deţină o prezenţă remarcabilă în mediul de afaceri din România.

În această perioadă, au fost organizate peste peste 30 de evenimente şi forumuri. S-a urmărit astfel crearea unei culturi axate pe educaţia permanentă, iar în cadrul evenimentelor peste 300 de lideri din mediul de afaceri local şi-au adus direct contribuţia.

“În doar doi ani de activitate în România, CEO Club International a atras cu succes lideri reprezentativi din România, care conduc companii ce însumează o cifră de afaceri de peste 5 miliarde de euro. Membrii noştri beneficiază de un mediu de socializare unic, care încurajează dialogul deschis, învăţarea continuă între colegi şi de la specialişti. Scopul nostru este să oferim toate condiţiile construirii unor relaţii interpersonale valoroase şi de lungă durată, menite a consolida schimburile de experienţă. În cei 37 de ani de existenţă, acest Club a reunit pretutindeni în lume, cele mai strălucite minţi din comunitatea de afaceri”, a declarat Sotiris Chatzidakis, executive vice president al CEO Clubs International în România şi responsabil cu extinderea Clubului în Europa. 

Pentru al treilea an de activitate în România, CEO Clubs International intenţionează să treacă la următorul nivel, propunându-şi iniţieze proiecte inovatoare şi neconvenţionale care vor contribui la diseminarea cunoştinţelor şi expertizei membrilor săi către toate nivelurile clubului.

Forumurile clubului aduc în România vorbitori internaţionali importanţi precum Dr. Srini Pillay – profesor în cadrul Harvard Medical School, Dr. Joe Mancuso – fondator al CEO Clubs International, Bill Joiner, autor al cărţii de mare succes “Leadership agility”, Edward Altman, profesor în cadrul New York University şi Hendre Coetzee, expert în leadershipul de top care a prezentat în noiembrie, conceptul King Maker CEO.

Printre aceste proiecte se numără CEO Hour (Ora CEO), o serie de video-conferinţe virtuale, care oferă posibilitatea membrilor clubului să interacţioneze online cu publicul român pe diverse subiecte cu privire la managementul afacerilor, al relaţiilor şi leadershipului şi „Raftul de cărţi” prin care se doreşte promovarea sugestiile de lectură ale membrilor în librăriile Cărtureşti din toată ţara.

„Fiind o organizaţie care promovează învăţarea, Clubul asigură un cadru care îi încurajează pe lideri să facă schimb de opinii şi experienţe personale. Îi provoacă permanent prin teme de gândire inovatoare şi avansate care stimulează mintea şi provoacă status-quo-ul”, spun reprezentanţii clubului.

Sotiris Chatzidakis consideră că liderii trebuie să împărtăşească experinţa lor, însă acest lucru se poate realiza doar într-un climat de încredere.

Citiți și despre: