Stiri: Companii

CEO Clubs și Cărturești lansează „Raftul cu recomandări de lectură CEO Clubs”

14.04.2014

CEO Clubs International şi librăriile Cărtureşti au lansat proiectul „Raftul cu recomandări de lectură CEO Clubs”, prin care membrii clubului (directori generali și oameni de afaceri) recomandă cititorilor cărțile lor preferate care le-au influențat modul de gândire.

Astfel, începând din luna aprilie, cărțile recomandate de membrii CEO Clubs sunt disponibile în toate librăriile Cărturești, la raftul special amenajat.

“Răspândirea cunoștințelor în fiecare colț al României reprezintă unul dintre obiectivele principale ale strategiei noastre din 2014 și din anii care vor urma. Principalul motiv pentru care cumpărăm cărți este pentru că ne sunt recomandate și de aceea ne aflăm  acum aici. CEO Clubs este o organizație ce promovează învățarea, schimbul de opinii, și de aici ideea unui proiect special dedicat cunoașterii, prin promovarea unor cărți remarcabile, citite și recomandate de către membri”, a declarat Sotiris Chatzidakis, Executive Vice President al CEO Clubs International în România şi responsabil cu extinderea Clubului în Europa.

Potrivit acestuia, printre recomandări se numără atât cărți de business, cât şi de beletristică, cărţi care au determinat dezvoltarea personală și profesională a membrilor CEO Clubs.

După doi ani de activitate în România, CEO Clubs International în România a ajuns o reţea puternică, alcătuită din peste 100 de CEO şi oameni de afaceri.

Şerban Radu, co-fondator al Cărtureşti, a afirmat că Raftul CEO Clubs arată efortului depus de compania pentru e a transforma alegerea unei cărţi într-o experienţă de învăţare.

„Dincolo de curiozitatea firească asupra lecturilor şefilor de companii din România, acest raft satisface şi nevoia fiecăruia dintre noi de a înţelege mai bine lumea în care trăim. Vă invit să îl căutaţi în fiecare librărie Cărtureşti şi să descoperiţi recomandările unor oameni care ni se dezvăluie nu doar ca manageri de succes, dar şi ca nişte cititori pasionaţi”, a spus Şerban Radu.