Stiri: Companii

CEO Conference 2019

CEO Conference 2019 va avea loc pe 22 mai

05.04.2019

DoingBusiness.ro organizează pe data de 22 mai o nouă ediție a CEO Conference – Shaping the Future. Evenimentul va avea loc în București, Stejarii Country Club. La conferință sunt așteptați peste 200 de CEO, directori generali, investitori, antreprenori, experți și specialiști în inovație, transformarea afacerilor, precum și alți factori de decizie. Aceștia vor discuta despre modul în care companiile din țara noastră înțeleg să-și ajusteze sau să își accelereze afacerile, astfel încât să răspundă cât mai eficient noilor trenduri economice, sociale, tehnologice și legislative din anul 2019.

CEO Conference 2019. Ce spun organizatorii?

“Nu există un dubiu că ne confruntăm deja cu o încetinire a creșterii la nivel global. La aceasta se adaugă comoditizarea celor mai importante tehnologii, accelerarea transformărilor digitale, migrarea sau lipsa forței de muncă, intensificarea competiției și turbulențele existente la nivel legislativ și economic. Companiile mari și foarte mari își consolidează operațiunile, în fața acestor noi realități, prin regândirea proceselor de business, concentrarea pe “experiența clientului”, accesul la piețe noi, consolidarea locală și regională” declară Dumitru Ion, Managing Partner, DoingBusiness.ro.

CEO Conference 2019. Două paneluri

Organizată sub motto-ul “Slowbalization – Cum construiesc top executivii din Romania organizația viitorului”, CEO Conference – Shaping the Future este structurată în două paneluri.

CEO Conference 2019. Cum construim compania viitorului?

Primul panel “Cum construim compania viitorului” se va concentra pe rolul pe care îl au executivii din Romania în adaptarea strategică a companiei pentru a face față “slowbalizarii”. În cadrul acestui panel se vor aborda subiecte precum:

 Cum redesenăm organizația viitorului? Procese digitale, agile, tehnologii, noii leaderi, componența echipelor strategice, cea mai bună combinație între capabilitățile umane și roboți.

 Noua logică a competiției – inovația, experiența clientului și competențe noi în organizație.

 Noi modele de creștere – cum construim sisteme dinamice și flexibile pentru a face față noilor provocări

 Revoluția competențelor – cât de gravă este diferența între competențele actuale și cele necesare în viitorul apropiat.

CEO Conference 2019. Inovație și transformare

Cel de-al doilea panel se va concentra pe “Inovație și transformare”. Mai exact, este vorba de modul în care marile companii își adaptează rapid procesele și structurile pentru a face față noilor forțe competiționale precum și despre rolul CEO-ului în susținerea unei organizații agile, despre experimentare, co-creare, platforme și ecosisteme și, mai ales, cât de pregătiți suntem pentru a crea un nou tip de valoare, cea socială.

 Transformare inovațională – Cum schimbăm ADN-ul organizației prin strategia de inovare

 Proiecte de Transformare Digitală – Cum reinventăm modelul de business în noua eră a Slowbalizării Experiența Clienților – tehnologii pentru anticiparea comportamentului clienților

 Încrederea ca avantaj competitiv sau cum dezvoltăm valoarea și implicarea socială a companiei

 Artificial Intelligence, Internet of Things, Big Data si Analytics

CEO Conference 2019. Slowbalization

“Slowbalization” reprezintă o nouă perioadă în care comerțul global încetinește vizibil, mai ales la nivel regional. Termenul a fost adus pentru prima dată în atenția marilor analiști în anul 2015 de Adjiedj Bakas (un foarte cunoscut specialist în tendințe) și a fost recunoscut și amplificat ca tendință de mai multe organizații și publicații media internaționale la începutul anului 2019.

Înregistrarea la eveniment se face pe pagina: www.ceoconference.ro

Citește și Aeroportul Atatürk din Istanbul se închide de astăzi. Care este motivul?