CEO Conference 2020

CEO Conference 2020 are loc pe 23 septembrie. Ce teme se vor dezbate?

22.09.2020

CEO Conference 2020. Mâine, 23 septembrie, începând cu ora 10:00, are loc prima ediţie Live/online din seria de trei conferinţe exclusiviste CEO Conference – Shaping the Future – din acest an. Evenimentul va reuni liderii celor mai mari companii din ţara noastră într-o dezbatere despre “Macro-trends and strategy shifts after lockdown”, într-un eveniment marca Doingbusiness.ro.

Lideri reprezentativi pentru domeniile lor de activitate vor împărtăşi din experienţa şi planurile lor de redresare şi dezvoltare a companiilor pe care le conduc, dar şi a industriilor din care fac parte acestea sau pe care le influenţează prin serviciile pe care le oferă, pentru a oferi inspiraţie, idei şi direcţii de urmat în această perioadă dominată de incertitudine şi schimbări.

Dezbaterile se vor concentra pe trei segmente majore:

  • Financiar
  • Tehnologie
  • Healthcare

Va fi prezentat rolul acestor domenii în dezvoltarea generală a economiei şi ramificaţiile pe care acestea le implică la nivelul întregului sistem de business din România.

CEO Conference 2020. Subiectele dezbătute

• Cum poate ajuta piaţa de capital la redresarea economică post-pandemie?

• Ce au în vedere managerii de firme de Private Equity atunci când se gândesc la investiții sau exituri în aceste momente?

• Cum schimbă Covid-19 sistemul de sănătate prin inovare (AI, Cloud, Big Data, telehealth)?

• În ce industrii se simte cel mai puternic accelerarea proceselor de automatizare, robotizare şi transformare digitală și care este rolul industriei IT în susţinerea acestor schimbări?

CEO Conference 2020. Invitaţii evenimentului:

Chairman: Marius Persinaru, CEO Antreprenor & Consultant Strategic şi Organizaţional.

Keynote Speaker: Cristian Nacu, Senior Country Officer, IFC

• Elisabeta Moraru, Country Manager, Google România

• Adrian Tanase, Director General, Bursa de Valori Bucureşti

• Iulian Trandafir, CEO, Alliance Healthcare România

• Costin Avram, General Manager, Crystal System

• Sorin Petcu – General Manager, IQVIA România

„Trebuie regândite strategii”

„Traversăm o perioadă pe care nimeni nu a anticipat-o şi pentru care nimeni nu a fost cu adevărat pregătit. Acum, mai mult decât oricând, trebuie să arătăm flexibilitate şi putere de adaptare la situaţii neprevăzute. Trebuie regândite strategii, reaşezate structuri organizaţionale, adaptate modele şi procese de lucru şi, nu în ultimul rând, redefinite culturi şi mentalităţi în cadrul companiilor. Avem nevoie de lideri cu viziune care să anticipeze trendurile, dar şi de exemple de bune practici care să ne ghideze paşii spre o dezvoltare sustenabilă. Asta ne dorim să promovăm şi să aducem de fiecare dată în faţa oamenilor de afaceri prin conferinţele CEO Conference – Shaping the Future”, declară Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro & Kompass România.

CEO Conference 2020. Înscrieri

Evenimentul va fi transmis live, de la sediul Bursei de Valori Bucuresti, cu ajutorul unei platforme avansate de redare online a evenimentelor, care permite inclusiv interacţiunea video cu participanţii, aceştia având posibilitatea de a intra în direct pentru a adresa întrebări şi mesaje speakerilor sau celorlalţi participanţi, folosind microfonul și camera video a propriului dispozitiv.

Înregistrarea la eveniment se poate face pe pagina evenimentului: www.ceoconference.ro.

Citeşte şi Comisia Europeană, anunţ important. A fost semnat al doilea contract pentru vaccinul împotriva COVID-19

 

 

Citiți și despre:

O părere la “CEO Conference 2020 are loc pe 23 septembrie. Ce teme se vor dezbate?

  1. Pingback: CEO Conference 2020 are loc pe 23 septembrie. Ce teme se vor dezbate? – Reporter

Comentariile nu sunt permise.