Stiri: Economie

CEO Conference „Shaping the future” are loc pe 19 februarie, în Bucureşti

11.02.2015

Doingbusiness.ro și EY România organizează pe 19 februarie, în cadrul hotelului Radisson Blu, evenimentul CEO Conference „Shaping the future”. Conferinţa îşi propune să abordeze teme care încă de la începutul acestui an ridicau companiilor întrebări : ”Care va fi impactul noilor realități ale zonei UE asupra mediului de afaceri local?”, ”Care sunt riscurile și oportunitățile pentru România?”, „Ar putea evolua criza din Ucraina și care sunt efectele estimate pe termen scurt și pe termen lung?” sau „Cum se va resimți scăderea prețului petrolului sau tendința de creștere a dolarului american?”.

Evenimentul CEO Conference „ Shaping the future” se adresează directorilor și managerilor și își propune să fie o ocazie de dezbatere a celor mai importante teme la început de an și o sursă de inspirație, învățare și transformare pentru realizarea unui nou nivel de creștere.

Fiind structurată în două sesiuni, conferința reunește la prezidiu specialiști din cele mai importante companii, precum Bogdan Ion, Country Managing Partner – EY România & Moldova, Cătălin Păuna, Country Economist – Banca Mondială, Ludwik Sobolewski, CEO – Bursa de Valori București, Ionuț Dumitru, Președinte – Consiliul Fiscal, Daniela Lulache, CEO Nuclearelectrica, Cătălin Crețu, Director Regional pentru România, Croația și Slovenia – Visa Europe, Ion Lungu, Președinte AFEER, Fady Chreih, CEO – Regina Maria, alături de alți reprezentanți de renume din industrii strategice, precum cea bancară şi financiară, IT&C, transporturi, imobiliară, auto sau servicii conexe afacerilor.

„«CEO Conference – Shaping the future» este un eveniment pe care îl propunem top managerilor din dorință de a crea un spațiu comun de dezbatere, propice schimbului de idei și identificării de noi oportunități de afaceri. Pentru elita business-ului românesc, ne dorim să creăm în cadrul acestei conferințe o platformă de discuție privind provocările pe care le întâmpină în afaceri, de interacțiune cu analiști renumiți, cu lideri în afaceri la nivel local, național și internațional și de networking. Abordăm o tematică vastă, esențială pentru orice CEO ce trebuie să dezvolte strategii într-un context plin de provocări, politice sau economice, dar și de transformări profunde ale mediului de afaceri”, a afirmat Dumitru Ion, General Manager Internațional Business Promotion.

În plus, cu această ocazie, vor fi prezentate şi concluziile celui mai recent raport EY România, „A vision for growth”.

Evenimentul este organizat în colaborare cu EY România, cu sprijinul Orange, Bursa de Valori București, SAS România, Nuclearelectrica, VISA România, Regina Maria, Regus, AirFrance|KLM, Automobile Bavaria, Ymens, TraducemBine, Leonidas, Blaxy,  AmCham, FIC, British-American Chamber of Commerce, Transelectrica, A.F.E.E.R., Consiliul Fiscal şi Kompass România.

Pentru mai multe informații despre agendă, vorbitori și înscrieri, va rugăm să accesați site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015.