Stiri: Companii

CEO Conference – Shaping the Future are loc pe 22 mai 2018, la Bucureşti

11.05.2018

Rolul pe care CEO-ului în deţine în managementul transformării organizațiilor și decodarea celei de-a patra revoluții industriale reprezintă subiectele principale ale evenimentului “CEO Conference – Shaping the future’’ organizat de Doingbusiness.ro, marți, 22 mai, la București.

Conferința începe la ora 9.00 la Stejarii Country Club și își propune să provoace dezbateri și schimburi de idei între lideri de business, analiști, experți și consultanți, pentru a găși soluții inovatoare la provocările fără precedent pentru mediul de afaceri, pe care executivii marilor companii vor trebui să le înfrunte în următorii ani. Ediţiile CEO Conference reunesc peste 100 de manageri de companii cu prezență globală, antreprenori și oameni de afaceri.

“CEO Conference a devenit platforma deschisă pentru dezbateri și relaționare de afaceri, în care participanții se întâlnesc și discută despre factorii care conturează mediul de afaceri acum. Rolul liderilor marilor companii în redesenarea strategiilor, modelelor de afaceri și reinventarea avantajelor competitive în contextul Revoluției Industriale 4.0 sunt temele din acest an”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro

În cadrul celor două paneluri, subiectele conferinţei vor fi dezbătute de leaderi cu viziune, care conduc cu succes companii de top, făcând față, cu imaginație și creativitate, provocărilor tehnologice și transformărilor digitale tot mai rapide.

Panel 1: Rolul CEO în managementul transformării

Cum redefinim strategii și modele de business pentru a obține avantaj competitiv? Cum au găsit organizațiile de succes VALOARE în locuri și situații neașteptate? Noile locuri de muncă vs forța de muncă recalificată sau îmbunătățită? Ce transformări sunt așteptate în noile relații cu clienții? Riscuri vs. transformare inovativă; Agitația fiscală și supra-reglementarea continuă.

Acestea sunt doar câteva din temele ce vor fi aduse în discuție de:

Tatiana Proskuryakova – Country Manager, World Bank România
Lăcrămioara Diaconu-Pintea – Executive Board Member, OMV Petrom
Virgil Soncutean – CEO, Allianz-Țiriac Asigurări
Gabriela Matei – Country Manager, Microsoft România
Wolfgang Schulz – General Manager, BMW Group România

Panel 2: Decodarea celei de a 4-a Revoluții Industriale

Robotizare și Automatizare (RPA), Inteligența Artificială (AI), Internetul Lucrurilor (IoT) și impactul acestor noi tehnologii în modelarea viitorului companiilor; Tehnologia sursă de oportunități vs. transformarea disruptiva; Big Data vs nevoia CEO pentru acuratețea informațiilor; GDPR și riscul subevaluarii impactului; Digitalizare vs riscuri cibernetice.

Speakerii care au confirmat deja prezența sunt:

Alexandru Reff – Country Managing Partner, Deloitte România
Marius Melesteu – CEO, Strauss România
Ion Lungu – Președinte, AFEER
Marius Filipas – CEO, Logicom
Răzvan Copoiu – Vicepresident – South & Eastern Europe, Schneider Electric

Conferința se va încheia cu o sesiune de coaching. Mihai Stănescu va descrie viziunea sa asupra noii ere a managementului în contextul Revoluției Industriale 4.0.

Programul complet și actualizat al evenimentului, precum și condițiile de participare sunt disponibile pe http://ceoconference.ro/ceo_conference_bucharest_2018/

“Un fir roșu al conversațiilor ce vor avea loc în cadrul conferinței va fi accelerarea inovației și velocitatea schimbărilor care sunt greu de subordonat sau anticipat. Astfel, aceste elemente cheie reprezintă o sursă continuă de surprize chiar și pentru cei foarte informați și foarte bine conectați. Împreună cu speakerii și participanții la CEO Conference conturăm un viitor care funcționează pentru noi toți, punând în față oamenii și arătându-le tehnologiile care ii fac mai puternici’’, a afirmat organizatorul conferinței, Dumitru Ion.