Stiri: Companii

director general

Cine va fi noul CEO al NN România?

11.08.2021

CEO NN România. NN Group anunţă numirea lui Kuldeep Kaushik în funcţia de CEO al NN în România, începând cu data de 1 noiembrie 2021, mandatul său fiind supus aprobării autorităţilor locale.

Kuldeep Kaushik preia conducerea de la Gerke Witteveen, chief financial officer al companiei în România, care a deţinut funcţia de CEO interimar în ultima perioadă.

CEO NN România. Experienţa profesională

Kuldeep Kaushik se alătură NN Group venind de la AXA International & New Markets, unde a deţinut rolul de chief operating and transformation officer începând din anul 2017, desfăşurând-şi activitatea în Madrid, Spania.

În cel mai recent rol, a coordonat activitatea de transformare a experienţei clienţilor şi a operaţiunilor de business, având o contribuţie în implementarea strategiei de dezvoltare bazată pe tehnologie, date şi inovaţie, în peste 20 de ţări.

Anterior, a deţinut diverse roluri în cadrul AXA Hong Kong, biroul regional din Asia şi în sediul central, fiind responsabil de dezvoltarea strategiei de business şi coordonarea activităţilor de operaţiuni şi IT.

Kuldeep Kaushik deţine un MBA de la HEC Paris şi studii în inginerie urmate la NIT Durgapur, India.

Consolidarea business-ului

În calitate de CEO al companiei, acesta va coordona echipa locală şi se va concentra pe consolidarea creşterii business-ului pe piaţa locală.

Citeşte şi Cine este noul CEO al PayPoint România?