Stiri: Social

Certificare CELTA Shakespeare School

Certificare CELTA Shakespeare School: Când au loc cursurile?

14.01.2021

Certificare CELTA Shakespeare School. Prima grupă de formare Cambridge CELTA (Certificat pentru predarea limbii engleze vorbitorilor de alte limbi) din acest 2021 de la Shakespeare School aduce împreună profesori de limba engleză din toată ţara. Vor fi organizate 20 de sesiuni de cursuri online, desfășurate în weekend, în perioada 16 ianuarie – 13 iunie 2021.

Certificare CELTA Shakespeare School. Primul centru de limba engleză din România acreditat de Cambridge

Shakespeare School este primul centru de limba engleză din România acreditat de Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge pentru a oferi cursul de pregătire pentru certificarea CELTA. Este vorba despre unul dintre cele mai apreciate și recunoscute cursuri de dezvoltare profesională pentru profesori, la nivel mondial.

”Abilitățile principale pe care mi le-am dezvoltat prin participarea la acest curs sunt planificarea eficientă a lecțiilor, alegerea materialelor didactice potrivite și organizarea procesului de predare pentru maximizarea retenției informației în rândul elevilor. De asemenea, în cadrul cursului, am avut ocazia să învăț de la profesori cu experiență, care au făcut ca fiecare oră să se desfășoare într-o manieră practică, eficientă și interesantă”, spun adesea cursanții care au ales să ducă predarea limbii engleze la un nivel avansat, îmbunătățindu-și atât competențele lingvistice, cât și pedagogice.

Certificare CELTA Shakespeare School. Tehnici de predare eficientă

Cursul CELTA este axat pe tehnici de predare eficientă a limbii engleze și pe aplicarea practică a acestora, oferindu-le cursanților o evoluție reală în domeniul tehnicilor predării. Metodele inovatoare de predare ale profesorilor de top de la Shakespeare School se păstrează și în cadrul desfășurării cursurilor pentru obținerea certificării CELTA.

”Deși inițial am deschis perioada de înscrieri cu o oarecare îngrijorare, am constatat interesul profesorilor pentru a se perfecționa și pentru a obține o acreditare cu recunoaștere globală la acest început de an. Noutatea este dată de faptul că acum ținem cursurile de perfecționare online, ceea ce face participarea profesorilor din toate zonele României posibilă, dar a atras atenția și unor profesori din alte țări, ceea ce va da o dimensiune interculturală foarte valoroasă. Ne dorim ca anul acesta să comunicăm cât mai bine beneficiile certificării CELTA pentru a crește participarea profesorilor de limba engleză din celelalte orașe mari ale țării”, spune Adriana Alionte, fondatoarea Shakespeare School.

Următoarele două cursuri din 2021 sunt:

  • (1) Cambridge CELTA Intensive (offline): 21.06.2021 – 16.07.2021 – Înscrieri deschise
  • (2) Cambridge CELTA Intensive (offline): 02.08.2021 – 28.08.2021 – Înscrieri deschise

Citeşte şi Cele mai mari salarii din România pe domenii