Certificare internationala CMC

AMCOR anunţă o nouă certificare internaţională CMC

19.09.2020

Certificare internaţională CMC. AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România) organizează, pe data de 18 noiembrie 2020, o nouă sesiune de certificare și recertificare internațională CMC.

La această sesiune vor putea participa toți consultanții în management care îndeplinesc condițiile de certificare impuse de ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes).

Însă, având în vedere contextul creat de pandemia de COVID-19, sesiunea CMC se va desfășura online prin Skype.

Ce reprezintă CMC (Certified Management Consultant)?

„Standardul CMC, dezvoltat și promovat de-a lungul a 30 de ani de către Consiliul Internațional al Institutelor de Consultanță în Management (ICMCI), le oferă – celor care îi depășesc exigențele – titlul de Certified Management Consultant, recunoscut internațional în peste 45 de țări. CMC este singura certificare disponibilă pentru consultanții în management, o garanție a profesionalismului și eticii profesionale a celui care deține această certificare”, potrivit AMCOR.

Certificare internaţională CMC. Categorii

Categoriile certificării CMC sunt conform statutului AMCOR următoarele:

  • CMC – titlu care se acordă consultanților în management activi (care profesează și îndeplinesc condițiile din procedură).
  • CMC Professional Leader – titlu care se acordă consultanților în management care nu mai profesează la data acordării (ex. retragere din activitate, funcționar public etc.), dar care au avut o contribuție deosebită la dezvoltarea profesiei de consultant în management.

Certificare internaţională CMC. Pașii pentru obținerea certificării

30 septembrie 2020 – PROCEDURA DE PRECALIFICARE* (*numai pentru consultanții care participă prima oară la o sesiune CMC) – presupune trimiterea unui CV și a unei sinteze (cca. o pagină A4) a 3 proiecte relevante (în care consultantul a fost direct implicat).

26 octombrie 2020 – TRANSMITEREA DOSARULUI pentru certificare/recertificare CMC în format electronic (salvat ca pdf., semnat și ștampilat). Dosarul va fi elaborat în conformitate cu procedura CMC disponibilă online la https://amcor.ro/servicii/ la secțiunea Certificare Internațională CMC.

18 noiembrie 2020 – INTERVIUL cu comisia CMC se va desfășura pe Skype.

Dosarul se va realiza în limba engleză. Susținerea interviului se va face în limba română, cu excepția cazurilor în care din comisie fac parte reprezentanți ai ICMCI.

Diploma CMC este valabilă trei ani. Aceasta poate fi reînnoită prin participarea la sesiunile de recertificare CMC organizate de AMCOR.

Certificare internaţională CMC. Taxele de participare la sesiune sunt:

300 euro – pentru certificare (în cazul consultanților care participă pentru prima oară la sesiune)

200 euro – pentru recertificare (în cazul consultanților care își reînnoiesc certificarea CMC)

Citeşte şi Profi prezintă magazinul viitorului. Cum arată supermarketul-concept deschis în Ploieşti?