Certificatul #BeSafe.

Afacerile deţinute de Ştefan Mandachi, certificate pentru aplicarea măsurilor anti-COVID-19

27.10.2020

Certificatul #BeSafe. Mandachi Hotel&Spa, Don Stefano Restaurant și cele trei restaurante Spartan din Suceava sunt primele unități din industria HoReCa ce primesc certificatul #BeSafe emis de către organismul de certificare CERTINSPECT REGISTER, care atestă respectarea și implementarea măsurilor de igienă, sanitare, de distanțare socială și control privind răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus, conform schemei de certificare #BeSafe.

Certificatul #BeSafe. Proceduri de verificare

Într-o perioadă de mari sacrificii pentru industria HoReCa, Mandachi Industry, din dorința de a asigura un mediu sigur, atât pentru clienți cât și pentru angajați, a decis, în parteneriat cu organismul internațional de certificare Certinspect Register, derularea procedurilor de verificare a spațiilor proprii din punct de vedere al respectării normelor și regulilor de bună practică și de protecție privind riscul contaminării cu noul coronavirus.

Certinspect Register, furnizor de servicii de certificare, a dezvoltat propria schemă de certificare de încredere privind măsurile necesare pentru prevenirea și atenuarea răspândirii infectărilor cu diverși agenți patogeni, inclusiv noul coronavirus SARS-CoV-2, din nevoia de a încuraja respectarea regulilor de prevenție în mediile cu risc de infectare.

Certificatul #BeSafe. Un instrument de combatere a răspândirii COVID-19

Noul concept, #BeSafe, reprezintă un instrument de combatere a situației generate de apariția COVID-19. Promovează un set de bune practici, cu scopul diminuării considerabile a riscului răspândirii epidemiei în locuri publice și private, în mijloacele de transport, locații de divertisment (hoteluri, restaurante, teatre, muzee, săli de sport și piscine), unități de producție a alimentelor, săli de conferințe și evenimente, case de îngrijire și odihnă, sporind în acest fel încrederea consumatorilor în serviciile/produsele organismelor care primesc dreptul de utilizare al mărcii #BeSafe.

În urma procedurilor de verificare derulate la începutul lunii octombrie 2020, în locațiile menționate, Certinspect Register atestă că cele trei restaurante Spartan din Suceava, Mandachi Hotel&Spa și Don Stefano Restaurant sunt unități sigure și confirmă că acestea au implementat cerințele schemei #BeSafe referitoare la măsurile de prevenție a răspândirii COVID-19 în toate spațiile de desfășurare a activităților.

Un audit riguros

Certificarea unităților a rezultat în urma unui audit riguros de evaluare a procedurilor de siguranță implementate în fiecare unitate, a protocoalelor de igienă, de instruire a personalului, de informare a clienților privind măsurile de siguranță aplicate, dar și de răspuns în cazul eventualelor incidente.

„În orice business, prioritatea mea a fost și va fi siguranța clienților, sănătatea lor și a angajaților mei. Încă de la începutul pandemiei am luat toate măsurile, astfel încât spațiile noastre să fie sigure și să respecte toate măsurile de siguranță sanitară. Am muncit cu toții enorm și nu putem să cedăm în fața pandemiei. Eforturile tuturor merită răsplătite și tocmai de aceea am decis să venim către clienți cu o certificare internațională care aduce confirmarea siguranței în unitățile noastre. Nu avem voie să lăsăm garda jos. Toți suntem responsabili.” declară Ștefan Mandachi.

Certificarea #BeSafe vine să susțină toate eforturile depuse de SC Strong MND Corporation SRL încă de la începutul pandemiei, pentru a asigura spații sigure atât clienților, cât și angajaților.

Citeşte şi Angajări Urgent Cargus 2020: Sunt disponibile peste 1.000 de locuri de muncă

 

 

 

Citiți și despre:

  • Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceriIdei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri. În perioada Sărbătorilor de Iarnă nu trebuie să vă neglijaţi nici partenerii de business şi nici angajaţii. Trebuie să le transmiteţi şi acestora, aşa cum […]
  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • Spartan a deschis un restaurant în Mega Mall BucureștiSpartan a deschis un restaurant în Mega Mall București Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a deschis o nouă unitate în Mega Mall București și estimează vânzări de aproximativ 600.000 de euro în primul an de activitate. În plus, rețeaua își propune să […]
  • Spartan Veranda Mall, noua unitate a lanțului de restauranteSpartan Veranda Mall, noua unitate a lanțului de restaurante Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a deschis o unitate în recent inauguratul Veranda Mall, aflat în zona Obor a Bucureștiului. Cu o suprafață de 70 de metri pătrați în zona de vizibilitate maximă […]
  • Spartan a deschis două noi restauranteSpartan a deschis două noi restaurante Spartan a anunţat că deschide două restaurante în Piatra Neamț și Baia Mare, ajungând astfel la 30 de restaurante în ţara noastră. Astfel, lanțul de restaurante de tip fast-food își continuă expansiunea pe […]