Stiri: Companii

Certinvest are o nouă structură de management

09.07.2014

Certinvest are o nouă structură de management, compania urmând să fie condusă de o echipă de trei directori, formată din Horia Gustă (foto), Daniela Vasile și Radu Buzea, noua conducere fiind aprobată de ASF. În plus, în noua formulă de organizare, operațiunile Certinvest vor fi gestionate de un Consiliu de Administraţie care va fi format din Horia Gustă, Adrian Stanciu şi Dragoş Cabat.

“Am pus la punct o structură de management mai flexibilă care să acomodeze toate constrângerile legislative în perspectiva unor achiziţii vizate de Certinvest în perioada următoare. Astfel, Certinvest va continua procesul de extindere prin oferirea unor produse şi servicii financiare complementare“, a declarat Eugen Voicu, acţionar majoritar Certinvest.

Certinvest, cea mai mare companie romanească independentă din domeniul administrării investiţiilor, a fost înfiinţată în urmă cu 20 de ani şi are, la ora actuală, în administrare active de circa 52 milioane euro, distribuite în 15 fonduri de investiţii, şi peste 200 portofolii individuale administrate.