Stiri: Finante

Certinvest Pensii are o nouă conducere executivă

06.06.2016

Începând cu luna iunie, compania de pensii private facultative Certinvest Pensii are o nouă conducere executivă. Noua echipă de management, aprobată de Autoritatea de Supraveghere Financiară, este formată din Corina Cucoli, director general, și Ana-Maria Dragason, director general adjunct.

Corina Cucoli este membru fondator al fondului de pensii facultative Pensia Mea, administrat de Certinvest Pensii și are o experiență de management de peste 23 de ani, dintre care 10 ani în sectorul financiar din România.

De asemenea, a coordonat dezvoltarea pe piața românească a companiilor de asigurări Uniqa și Aviva și a fost implicată activ în crearea pieței pensiilor private din România în 2007, anul în care a fost introdus pilonul II al pensiilor private obligatorii.

„Pensia facultativă este prin excelență un beneficiu pentru angajați, prin prisma deductibilității fiscale de care beneficiază companiile care aleg să contribuie la bunăstarea viitoare a angajaților lor, iar eforturile noastre se vor concentra în direcția transformării acestui tip de beneficiu într-unul de bază în rândul companiilor de orice mărime din România”, a declarat Corina Cucoli, director general Certinvest Pensii.

Ana-Maria Dragason are o experiență de peste 9 ani în zona financiară, activând atât în domeniul bancar, cât și pe piața pensiilor private și pe piața de capital. Cu o experiență de 8 ani pe piața pensiilor private, căpătată în cadrul Generali Pensii, Ana-Maria Dragason s-a alăturat echipei Certinvest în iunie 2015, iar din ianuarie 2016 a devenit parte a echipei Certinvest Pensii, supervizând fluxul de raportări.

„Scopul nostru este ca împreună să-i răsplătim pe participanții care ne-au acordat încrederea lor, cu o experiență și un serviciu de relații clienți exemplare. Respectând  această abordare, dorim să ne poziționăm pe termen lung în topul alegerilor pentru economiile pentru pensie”, a declarat  Ana-Maria Dragason, director general adjunct Certinvest Pensii.

Certinvest Pensii administrează din martie 2015 fondul de pensii facultative Pensia Mea, preluat de la Metropolitan Life și se adresează în special tinerilor care și-au început activitatea profesională de curând, ei fiind avantajați de acest sistem datorită factorului timp.

În prezent, fondul deservește peste 10.000 de participanți, iar în intervalul martie 2015-mai 2016 activele administrate de Certinvest Pensii au crescut cu 14.7%, atingând o valoare de 47,98 milioane lei.