Stiri: Constructii

Cerved Property Services

Ce tranzacţii imobiliare a intermediat Cerved Property Services în ultimii ani?

11.05.2022

Cerved Property Services (CPS), firmă de consultanță imobiliară cu acoperire națională, a intermediat vânzarea unui teren în suprafață de aproximativ 62.000 mp. în Târgu Mureș (Fabrica de Cărămidă) pentru suma de 3,000,000 euro + TVA, pe lângă vânzarea unui teren în suprafață de 10.000 mp. în Pipera la suma de 3,500,000 euro + TVA și vânzarea proiectului “Beyler City” din Galați.

Cerved Property Services. Personal specializat

„Având în vedere că în cadrul companiei există personal specializat pentru servicii de asset management, evaluare, property și facility management, serviciile noastre acoperă întregul spectru imobiliar permițându-ne să oferim consultanță completă legată de proprietăți de orice tip”, anunţă reprezentanţii companiei.

Sinergia dintre serviciile pe care le prestăm permite companiei să răspundă oricăror cerințe ale clienților pentru a se asigura că aceștia iau decizia cea mai potrivită.

Tranzacţii de 60 milioane de euro

“În ultimii trei ani, am reușit să intermediem tranzacții în valoare de aproximativ 60 milioane euro din portofolii ale instituțiilor bancare și ale fondurilor de investiții. Serviciile noastre însă, nu au fost limitate la aceste portofolii, adresându-se și proprietarilor care dețin un număr mai mic de proprietăți din care am intermediat tranzacții în valoare de aproximativ 10 milioane euro – spune Rodica Popa, Head of Sales Agency – Cerved Property Services.

Cerved Property Services este prezentă pe piața românească de mai bine de 15 ani oferind o gamă integrată de servicii de înaltă calitate. Aceasta acoperă toate aspectele legate de imobiliare, investiții și management al proprietăților atât pentru proprietăți individuale, precum și portofolii extinse și se adresează clienților și organizațiilor individuale, atât publice, cât și private, pentru a maximiza valoarea proprietății și profitul.

Citeşte şi One Cotroceni Park a obţinut precertificarea Green Homes