CEZ Vanzare energie regenerabila - CEZ Verde

CEZ Vânzare lansează produsul CEZ Verde. Ce avantaje aduce?

20.08.2019

CEZ Vânzare lansează o ofertă națională de energie 100% regenerabilă. Această este destinată atât clienților casnici, cât și companiilor. Energia provine integral din cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, deținut de Grupul CEZ în Dobrogea. Parcul are o putere totală instalată de 600 MW.

CEZ Vânzare energie regenerabilă. Produsul CEZ Verde se adresează «generației verzi»

“Produsul CEZ Verde se adresează «generației verzi», care acționează responsabil în activitatea de zi cu zi, alege soluțiile eficiente energetic, preferă alternativele mai puțin poluante, reciclează și îi încurajează pe cei din jur să se implice în protejarea planetei. Totodată, CEZ Verde răspunde nevoilor business-urilor sustenabile, cu acțiuni și proiecte de responsabilitate socială pro mediu, care își contorizează și reduc impactul asupra mediului”, a declarat Cornelia Szabo, Președintele Directoratului CEZ Vânzare.

CEZ Vânzare energie regenerabilă. Impact pozitiv asupra mediului

Conform studiului „Percepția românilor despre un viitor «verde» ”, inițiat de CEZ în România, peste jumătate dintre respondenți (62,72%) încearcă să aibă un impact pozitiv asupra mediului prin acțiunile lor de zi cu zi.

Dintre românii care sunt responsabili față de mediu, 7 din 10 au grijă să nu arunce gunoaie în spații nepermise, 6 din 10 reciclează selectiv gunoiul, iar peste 2 din 10 încearcă să reducă consumul de apă și energie.

CEZ Vânzare energie regenerabilă. Produse oferite de furnizori

De asemenea, conform unui studiu de segmentare desfășurat de agenția Reveal Marketing Research pentru Grupul CEZ în țara noastră, 75% dintre respondenții persoane juridice, respectiv 59% dintre persoanele fizice, asociază energia verde cu un produs oferit de furnizorii de energie electrică, 28% din totalul de companii utilizează deja energie verde. În plus, energia verde are un scor general de atractivitate de:

  • 72% la persoane juridice
  • 74% la persoanele fizice

CEZ Vânzare energie regenerabilă. Beneficiile CEZ Verde pentru clienții casnici:

 Energia electrică furnizată în perioada derulării prezentului contract provine din surse regenerabile de energie;

 Prețul energiei electrice active este valabil și aplicabil raportului contractual pe o perioadă de 12 luni de la data intrării în vigoare a contractului;

 Termen de plată/ scadență – 15 zile de la data emiterii facturii, plus 30 de zile perioadă de grație.

CEZ Vânzare energie regenerabilă. Beneficiile CEZ Verde pentru clienții non-casnici:

 Energia electrică furnizată în perioada derulării prezentului contract provine din surse regenerabile de energie;

 Trecerea la Verde va avea un impact pozitiv asupra rezultatelor obținute în termeni de CSR, rapoarte de sustenabilitate și certificări în domeniul sustenabilității;

 Prețul energiei electrice verzi valabil timp de 12 luni;

 Dezechilibre incluse în preț;

 Suport pentru utilizarea CEZ Verde în campaniile de marketing ale partenerului “Verde”.

Citește și Lidl susține programul Teach for Romania, pentru al treilea an consecutiv

 

 

 

Citiți și despre: