Stiri: Finante

CFO Conference Cluj-Napoca 2024.

CFO Conference Cluj-Napoca 2024 va avea loc pe 13 mai. Ce subiecte se vor dezbate?

10.05.2024

CFO Conference Cluj-Napoca 2024. Pe 13 mai 2024, BusinessMark revine la Cluj-Napoca cu un nou eveniment dedicat directorilor financiari locali. Cea de-a treia ediție a „CFO Conference” va reuni 15 profesioniști din importante companii locale și internaționale, ce vor dezbate și analiza provocările și oportunitățile cu care se confruntă un CFO în contextul actual, definit de provocări generate de contextul macroeconomic și de volatilitate, în care dinamica anuală a economiei a încetinit, ratele inflației sunt ridicate, costurile de finanțare și ratele dobânzilor sunt în continuare crescute.

Evenimente geopolitice cu impact semnificativ

Ultimii ani au fost marcați de evenimente geopolitice cu impact semnificativ asupra mediului de business. Astfel, organizațiile sunt nevoite să își adapteze rapid strategiile, pentru a răspunde acestor transformări.

Cum pot liderii financiari să conducă organizațiile spre o cultură a adaptabilității, cu strategii și structuri flexibile, astfel încât să facă cu succes față perioadelor de incertitudine?

Care este rolul directorului financiar în creșterea gradului de adoptare a soluțiilor digitale și a inteligenței artificiale în organizație? Devine, CFO-ul, un lider vizionar și strategic, prin valorificarea potențialului inteligenței artificiale și datelor?

Cum arată analizele cost-beneficii pentru investițiile în tehnologii precum: AI, automatizare, data analytics? Cum consolidează tehnologia departamentele financiare și ce beneficii aduce la nivel operațional, dar și decizional?

Acesta sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi discutate în cele două sesiuni de prezentări și a panelurilor de dezbatere, moderate de Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

CFO Conference Cluj-Napoca 2024. Speakeri

 Ioana Birta, CFO, TeraPlast Group
 Ciprian Stoian, Regional Tax (CE) and Transfer Pricing Manager, Endava
 Ovidiu Robotin, Chief Financial Officer, Qubiz Group
 Bogdan Roman, Head of Finance EMEA, Vertiv
 Ciprian Păun, Partener, Coordonator, NNDKP Cluj-Napoca
 Mariana Boiciuc, Senior Partner, CITR
 Vladimir Marinescu, Director Servicii Fiscale, Deloitte România
 Octavian Avram, CFO, SelfPay
 Alexandra Rogojan, Senior Tax Manager, PwC Romania
 Claudia Mizdrea, Group Finance Director, Promelek
 Cristi Bejan, CFO, Utilben
 Remus Mihai Hirceaga, Country Manager, ERA Group
 Adrian-Cătălin Bulboacă, Managing Partner, Bulboacă & Asociații SPARL
 Grigore Constantinescu, Internal Audit Partner, NOA
 Marius Maier, Partener, Director General, CMC GRUP RISK ADVISOR

Evenimentul va avea loc la Sala Toscanini, Grand Hotel Italia, în intervalul 08:30 – 15:30 și vizează: directori financiari, Financial Business Partners, directori generali, Controlling and Budgeting Managers, Reporting Managers, directori economici, directori contabili, consultanți fiscali, controlleri financiari, contabili, auditori, analiști financiari, antreprenori.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să accesați pagina oficială a evenimentului

Evenimentele BusinessMark

Pe parcursul acestui an, BusinessMark va organiza noi evenimente dedicate profesioniștilor din departamentul financiar. Astfel, proiectul „CFO Conference” la Iași (10 iunie) și Timișoara (13 noiembrie). Tot în luna noiembrie va avea loc la București „Tax & Finance Forum” (6 noiembrie), iar în luna decembrie va fi organizată o nouă ediție a conferinței „Financial Outcome”.

Citești și Provocările companiilor din Europa Centrală și de Est care se extind la nivel global