Stiri: Logistica

Modernizarea Infrastructurii feroviare din Portul Constanţa

CFR: 16,7 milioane euro pentru reparații la infrastructura feroviară

08.06.2015

Compania Națională de Căi Ferate “CFR” SA organizează în perioada 08-15 iunie 2015 licitații deschise pentru atribuirea lucrărilor de reparații la infrastructura feroviară de pe raza județelor Olt, Dolj, Gorj și Ialomița. Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la suma de 16,7 milioane lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

Lucrările de reparații se execută la infrastructura feroviară—terasament, linii, podeț — pe următoarele intervale de stații Mihăești — Radomirești, Leu — Malu Mare, Corbu — Sinești, Musculești — Bărbătești și Țăndărei — Movila și au drept scop îmbunătățirea siguranței feroviare și reducerea cheltuielilor de întreținere.

Durata de valabilitate a contractelor este cuprinsă între 90 de zile și 5 luni de la atribuire, criteriul de selecție fiind prețul cel mai scăzut. Deschiderea ofertelor are loc la sediul Sucursalelor Regionale CF Craiova și Constanța.

Anunțurile de participare, conținând informații asupra modului de desfășurare a procedurii, precum și documentația de atribuire, sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice (S.E.A.P.)